AAA oyun önerisi

yıldızi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an oyun alacağımdam öneride bulunur musunuz? Aklımda birkaç tane var.
Baldur's Gate 3
Black Myth'e Wukong.
Witcher 3
Ghost of Tsushima.
Elden Ring.
God of War: Ragnarok.
RDR 2
Bu oyunlardan 2 tanesini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Ve optimizasyon olarak da iyi olmalılar. Laptoptan oynayacağım için.

Ben olsam RDR2, Ghost of Tsushima, GoW Ragnarok arasından seçim yapardım. RDR2'yi kesinlikle alın.

Arkadaşa katılıyorum bence de dediği gibi RDR2 kesin,o üç oyundan da ben GoW Ragnarok seçerdim.

Merhaba arkadaşlar şu an oyun alacağımdam öneride bulunur musunuz? Aklımda birkaç tane var.
Baldur's Gate 3
Black Myth'e Wukong.
Witcher 3
Ghost of Tsushima.
Elden Ring.
God of War: Ragnarok.
RDR 2
Bu oyunlardan 2 tanesini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Ve optimizasyon olarak da iyi olmalılar. Laptoptan oynayacağım için.
Spider-Man 2 bekleyebilirsin.

Witcher 3 ben zamanında 15 TL'ye almıştım (vay be) ben beğenmedim ama aksiyon RPG seviyorsan alınabilir Ghost of Tsushima'yi kesin oyna GoW 2018 ve Ragnarok kesin oyna RDR2 zaten oynamayanı dövüyorlar Elden Ring güzel diyorlar souls seviyorsan oynanır.

Witcher 3 ben zamanında 15 TL'ye almıştım (vay be) ben beğenmedim ama aksiyon RPG seviyorsan alınabilir Ghost of Tsushima'yi kesin oyna GoW 2018 ve Ragnarok kesin oyna RDR2 zaten oynamayanı dövüyorlar Elden Ring güzel diyorlar souls seviyorsan oynanır.

Witcher 3'ün optimizasyonu kötü diyorlar doğru mu?

God of War: Ragnarok ve Ghost of Tsushima kesinlikle.

God of War'ın optimizasyonu iyi onu biliyorum Ghost of Tsushima'nın optmizasyonu iyi mi sizce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı