AAA oyun önerisi

Witcher 3'ün optimizasyonu kötü diyorlar doğru mu?

God of War'ın optimizasyonu iyi onu biliyorum Ghost of Tsushima'nın optmizasyonu iyi mi sizce.
Hocam optimizasyonu ne kadar iyi olsa da donanım gücü de lazım sonuçta. Laptop özelliklerinize ve hangi ayarlarda oynamak istediğinize bağlı bir durum. Oyun olarak ise RDR2 ve Ghost Of Tsushima alırdım ben. Witcher 3 indirimlerde genelde aşırı uyguna geliyor zaten onu başka bir zaman indirime girince de alabilirsiniz.

Uzun soluklu olsun derseniz Elden Ring alın ikinci oyun için acele etmeyin derim, 27 Kasım indirimlerini bekleyin o zamana kadar zaten Elden Ring oynarsınız veya RDR2 alın ilk olarak.

RDR 2 cidden o kadar iyi mi herkes RDR 2 yazmış bilgisayar alacağım diye hiç videoları falan izlemedim spoiler yemeyeyim diye cidden iyiyse RDR 2 ile başlarım.

Hocam optimizasyonu ne kadar iyi olsa da donanım gücü de lazım sonuçta. Laptop özelliklerinize ve hangi ayarlarda oynamak istediğinize bağlı bir durum. Oyun olarak ise RDR2 ve Ghost of Tsushima alırdım ben. Witcher 3 indirimlerde genelde aşırı uyguna geliyor zaten onu başka bir zaman indirime girince de alabilirsiniz.

Benim laptopta rtx 4060 ile Ryzen 5 7640 HS var ama ne kadar yüksek olsa da laptop sonuçta ısınır ama optimizasyon iyiyse ayar yapıp ısınmasının önüne geçebilirim.

Merhaba arkadaşlar şu an oyun alacağımdam öneride bulunur musunuz? Aklımda birkaç tane var.
Baldur's Gate 3
Black Myth'e Wukong.
Witcher 3
Ghost of Tsushima.
Elden Ring.
God of War: Ragnarok.
RDR 2
Bu oyunlardan 2 tanesini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Ve optimizasyon olarak da iyi olmalılar. Laptoptan oynayacağım için.
BG 3
RDR 2.

RDR 2 cidden o kadar iyi mi herkes RDR 2 yazmış bilgisayar alacağım diye hiç videoları falan izlemedim spoiler yemeyeyim diye cidden iyiyse RDR 2 ile başlarım.
Ghost of Tsushima ve Elden Ring önerebilirim.
Muhtemelen Elden Ring o listede gerek silah çeşitliliği, gerek açık dünya ile en çok zaman geçirebileceğin oyun olur.

Benim laptopta rtx 4060 ile Ryzen 5 7640 HS var ama ne kadar yüksek olsa da laptop sonuçta ısınır ama optimizasyon iyiyse ayar yapıp ısınmasının önüne geçebilirim.
Saydığınız oyunlarda ısınmayla ilgili bir sorun yaşatacağını sanmam. Yeterli bir sisteminiz var zaten FPS'i de 60 gibi bir değere sabitlerseniz daha da azalır ısınmalar. RTX 4050 var bende de genelde 70-80 derece arasında gidiyor RDR2, Elden Ring gibi oyunlarda FPS sabitleyince. Tabii laptopunuzun durumuna göre de değişir ısınma, tozlanma gibi durumlar varsa ya da soğutması kötüyse gibi.

Witcher 3'ün optimizasyonu kötü diyorlar doğru mu?

God of War'ın optimizasyonu iyi onu biliyorum Ghost of Tsushima'nın optmizasyonu iyi mi sizce.

Hocam ben AAA oyunları PS5'te oynamayı tercih ediyorum. Ghost of Tsushima'nın PC optimizasyonu nasıldır bir fikrim yok, yanlış yönlendirmek istemem fakat oyun gerçekten çok başarılı.

Hocam ben AAA oyunları PS5'te oynamayı tercih ediyorum. Ghost of Tsushima'nın PC optimizasyonu nasıldır bir fikrim yok, yanlış yönlendirmek istemem fakat oyun gerçekten çok başarılı.

Benim PC R5 3600 işlemci RX 5700XT ekran kartı var 70 FPS gibi değerlerde oynamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı