Aatrox çok zayıf

turgutalp

Hectopat
Dövüşçü itemlerine gelen son nerften itibaren karakter inanılmaz squishy. Q skili tutturması zor. Çarın etrafında daire çizerek kitelıyorlar. Can çalma miktarı yüzde yüzden yüzde 60'a çekildi. Rhaast gibi zora düştüğü zaman r basıp kendini koruyabilecek bir yeteneği yok. Mahvettiler çarı.

Yeterince kötü olduysa dengelenir zaten, ama bence Aatrox'un daha farklı oynanmasını istiyorlar, ful ad deneyebilirsiniz.

Nereye güçlü yahu master eloda kite manyağı yapıyorlar skill tutturamıyorsun kimseye bronzda silverda iş yapıyor sadece
Bronzda silverda bana Aatrox oynayabilen birini gösterebilirsen inanırım. Aatrox dediğim gibi çok zor çardır ama çok güçlüdür. Kite'ı e yeteneğiyle engelleyebilirsin. Ama e yeteneğini arkaya, sağa ve sol kullanmak ustalık ister.

LoL'ü oynamayı neredeyse hiç beceremem. Ama urfta en iyi oynadığım çar bu. Kaniçen alınca ölümsüz oluyor. Kule altı 3 kişi kesiyorum bazen. Normal maçta böyle değildir tabii ama yine de ben beğeniyorum çarı.

Dövüşçü itemlerine gelen son nerften itibaren karakter inanılmaz squishy. Q skili tutturması zor. Çarın etrafında daire çizerek kitelıyorlar. Can çalma miktarı yüzde yüzden yüzde 60'a çekildi. Rhaast gibi zora düştüğü zaman r basıp kendini koruyabilecek bir yeteneği yok. Mahvettiler çarı.

Fiora otp olarak çok haklısın diyorum.

Bronzda silverda bana Aatrox oynayabilen birini gösterebilirsen inanırım. Aatrox dediğim gibi çok zor çardır ama çok güçlüdür. Kite'ı e yeteneğiyle engelleyebilirsin. Ama e yeteneğini arkaya, sağa ve sol kullanmak ustalık ister.
E yeteneğin 3 sn bekleme süresi var o 3 snde caitlyn vayne kaisa latede 2 tane aatroxu keser 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı