Aatrox'un taşıma potansiyeli yok

Kaisey

Hectopat
5 6 ay önce Aatrox mainlemeye karar verdim. Hikayesi, oynayış tarzı çok hoşuma gidiyordu. Kolidoru counterlere rağmen bir şekilde kazanmayı öğrendim, kendimi geliştirdim. Zorlandığım şampiyonlara karşı yüksek elo Aatrox'ların videolarını izledim. Aatrox'ta ustalaştım.

Aatrox tek başına hiçbir vasfı olmayan bir karakter. Siz ne kadar kasılırsanız kasılın kasmış bir mid veya stun atan eleman sizi lime lime yer. Bunun hiçbir savunması yok. Takımızınız leşse hiçbir şekilde kazanamazsınız. Bunun yetenekle alakası yok. Ağır yaraya işiniz biter ki ona bile gerek yok, takımınız yoksa çöpsünüz. Aatrox'u op olarak gören herifleri de bu dünyadan şutlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aatrox kumar karakter. Oynayan iyi oynuyor, tek başına taşıyor ama bilmeyen ise ağır feedliyor

Turnuvalarda en çok yasaklanan şampiyondu bir ara Aatrox. Bunun tabii ki bir sebebi var hocam. İyi oynayan bir Aatrox'u durdurmak çok zor olabiliyor. Ama tabii yani belli bir elo seviyesinden sonra insanlar Aatrox'a karşı ne yapması gerektigini bildigi için ona göre oynuyorlar.

Bence dediklerinin tam tersi.

Aatrox oynadığım her maç yüksek oranla winliyorum. Lanede kaybetsem bile aldırdığım asistlerrde maçı kazandırmaya yetiyor. Senin elona ve oynamana bağlı.

Bence dediklerinin tam tersi.

Aatrox oynadığım her maç yüksek oranla winliyorum. Lanede kaybetsem bile aldırdığım asistlerrde maçı kazandırmaya yetiyor. Senin elona ve oynamana bağlı.

Tamamdır, karşına top Vayne gelsin, ormancın da feed bir eleman olsun 1 kere gank gelmesin. Diğer laneler de eziliyor olsun ışınlanıp attığın roam da da 1 kill bile çıkarama. Sonra geçip oyunu taşı haydi bakalım. Süper. Benim eloma ve oynayış tarzıma laf etme sebebini anlamadım bu karakteri su gibi içiyorum aylardır. Hadi diyelim bot lanen kazanıyor. Midde de Cassiopeia var. Ormanlarında da Master var. O Cassiopeia feed bile olsa takımın yanında değilse Cassiopeia'nın yetenekleriyle Master'in gelişini ne ile durduracaksın da orada oyunu taşıyacaksın çok merak ediyorum. Ağır yara alsalar elemanlar zaten dayanıklılığın da gidiyor Q ile hasar çıkarmaktan başka hiçbir vasfın kalmıyor. Böyle çok fazla örnek var. Aatrox ile oyun moyun taşıyamazsın tek başına.

Bu oyunun amacı zaten 4 kişi kaybetsin sen iyi oyna kazan değil. Takım oyunu ya hani. Bu mentaldeysen Mortal Kombat oyna.

Bu oyunun amacı zaten 4 kişi kaybetsin sen iyi oyna kazan değil. Takım oyunu ya hani. Bu mentaldeysen Mortal Kombat oyna.

Sözüm Aatrox'u yüceltenlere. Aatrox ile 1 5 penta atmak istiyorum demiyorum. Tamam o zaman senaryoyu değiştiriyorum. Laneni kazandın 7 0 bir skorun var. Karşında da Singed var olsun. Yenmen zor ama yendin bir şekilde. Midde takımında yone var, karşıda da Yasuo var. Kafa kafaya sayılırlar ama Yasuo daha agresif oynuyor ve takım savaşlarına çok fazla katılıyor. ADC'deki elemanlar feed. Bu takım çok yüksek ihtimalle kaybeder ve Aatrox ile hiçbir şey yapamazsın. Singed gelir seni stuna boğar diğerleri seni hasara boğar. Darius olsan mesela yine bir şekilde halledebilirsin, Sett olsan halledebilirsin. Warwick zaten hayli hayli halleder. Aatrox ile hiçbir şey halledilemez bu durumda.

Aslında amacım Aatrox'un diğer ezergeçerler yanında takım savaşında daha geride kalmasını anlatmak. Kesinlikle dengeli değil buff gerekiyor.

Ww ile nasıl hallediliyor hocam? Çar sadece Mid Game'e kadar güçlü sonrasında doğru düzgün bir işe yaramıyor. Yarasa dahi taşıması imkansız. Tabii bu sözüm ww taşır anlamında söylediyseniz geçerli.

Hayır taşır anlamında değil, sadece o anki savaşı daha kolay kontrol edebilir anlamında söyledim. Ww de çok da olmasa da kolay ölen bir çar, haklısınız.

Hayır taşır anlamında değil, sadece o anki savaşı daha kolay kontrol edebilir anlamında söyledim. Ww de çok da olmasa da kolay ölen bir çar, haklısınız.
Zaten bu oyunda 1v9 atan çar sayısı çok az. Eskiden olsa belki ama şuanki metada tek başına oynamak çok zor. Aşağı yukarı 1 buçuk hafta önce gümüş elodaydım bir adc denk geldi ekledim beraber Yuumi Nilah yaparak Plat 1 2'ye kadar çıktık. Ama o kadar maç kazanmamıza rağmen 2v8 bile atılmıyor ki Nilah çok bozuk bir çar ona rağmen takım feedleyince olmuyor. Karşıdaki herolar da önemli Morde gelince mesela Yuumi Nilah falan dinlemiyor Adc'yi ultiye alıyor ben de kalıyorum fight ortasında. Ancak Camille gibi Hypercarryler 1v9 atar bence onun dışı çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…