Aatrox'un taşıma potansiyeli yok

Sözüm Aatrox'u yüceltenlere. Aatrox ile 1 5 penta atmak istiyorum demiyorum. Tamam o zaman senaryoyu değiştiriyorum. Laneni kazandın 7 0 bir skorun var. Karşında da Singed var olsun. Yenmen zor ama yendin bir şekilde. Midde takımında yone var, karşıda da Yasuo var. Kafa kafaya sayılırlar ama Yasuo daha agresif oynuyor ve takım savaşlarına çok fazla katılıyor. ADC'deki elemanlar feed. Bu takım çok yüksek ihtimalle kaybeder ve Aatrox ile hiçbir şey yapamazsın. Singed gelir seni stuna boğar diğerleri seni hasara boğar. Darius olsan mesela yine bir şekilde halledebilirsin, Sett olsan halledebilirsin. Warwick zaten hayli hayli halleder. Aatrox ile hiçbir şey halledilemez bu durumda.

Aslında amacım Aatrox'un diğer ezergeçerler yanında takım savaşında daha geride kalmasını anlatmak. Kesinlikle dengeli değil buff gerekiyor.
Karakterler oyunu tek başına taşımak için tasarlanmıyor. Bir karakterin tek başına taşıma potansiyeli yüksekse dengeli bir takımı başarıya ulaştırma şansı düşüktür. Aynı şekilde iyi bir dengeli takım şampiyonu tek başına taşımada zorlanır. Sen bir şampiyonu bronz liginde 14 0 gittiğinde taşısın diye güçlendirirsen pro play ölür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı