AB350 Anakart Ethernet Bağlantısı Olmaması

Macun değişimi sırasında gerçekleştiyse güç kablosu takılı değildir diye düşünüyorum fakat saç kurutma makinası ile iyice kuruttuktan sonra da her ihtimale karşı uzunca bir süre hiç çalıştırmasaydınız keşke. Umuyorum böyle bir sorun değildir de farklı bakış açısı ile birileri çözüme ulaştırır.

Macun değişimi sırasında gerçekleştiyse güç kablosu takılı değildir diye düşünüyorum fakat saç kurutma makinası ile iyice kuruttuktan sonra da her ihtimale karşı uzunca bir süre hiç çalıştırmasaydınız keşke. Umuyorum böyle bir sorun değildir de farklı bakış açısı ile birileri çözüme ulaştırır.
Güç kablosu takılı değildi. Birileri yardımcı olur umarım. Internette çözümüyle alakalı bir şey yok.
Şuan bağlantı kendi kendine geldi mesela. Ethernet kablosu takılı. Ancak birazdan yine gider.

Saat geç olmasa yarında iş olmasa Bios ayarlarını sizinle karşılaştırayım diyeceğim ama maalesef zamanım yok. Olmadı Bios pilini çıkartın yatıp uyuyun yarın ola hayrola takıp bir bakın bakalım neler olacak.

Hiçbir ayarla oynamadıysa ve bu sıkıntı çıktıysa boşuna ayar karşılaştırmakla uğraşmayın. Sorun ethernet portunda gibi gözüküyor. Eğer anakartı garantiye yollayacaksanız yollamadan önce format atıp temiz kurulum yapın, sorunun donanımsal olduğuna emin olmuş olursunuz.

Hiçbir ayarla oynamadıysa ve bu sıkıntı çıktıysa boşuna ayar karşılaştırmakla uğraşmayın. Sorun ethernet portunda gibi gözüküyor. Eğer anakartı garantiye yollayacaksanız yollamadan önce format atıp temiz kurulum yapın, sorunun donanımsal olduğuna emin olmuş olursunuz.
Şuan hala kopmadı. Kendi kendine bağlandı. 15 20 Dakikadır da kopmadı. Bakalım.
Saat geç olmasa yarında iş olmasa Bios ayarlarını sizinle karşılaştırayım diyeceğim ama maalesef zamanım yok. Olmadı Bios pilini çıkartın yatıp uyuyun yarın ola hayrola takıp bir bakın bakalım neler olacak.
BIOS sıfırlayamam güncelleme yapmam gerekecek sonra. İşlemcim desteklemiyor.
Vee yine koptu maalesef. Lanet olsun.

Ne diyebilirim bilemedim, umarım zamanla kendi kendine geçen sorun türlerindendir. Tekrar geçmiş olsun.
Bu arada her ne kadar donanımsal gibi gözükse de bağlantı geldiğinde aygıt yöneticisinden kurcalayın kurcalayabildiğiniz kadar, donanımı kaldırın yükleyin, güncelleyin, devre dışı bırakıp etkinleştirin.

Terden hiç bir şey olmaz.
O kadar hassas değildir elektronik kartlar. Panik yapmayın :)

Sorun bence anakartında.

Sök tak yaparken, kanalları çatlatmışsın gibi geldi. Kabloyu takıp çıkararak bazen teması sağlıyorsun, bazen yeniden gidiyor gibi.

Terden hiç bir şey olmaz.
O kadar hassas değildir elektronik kartlar. Panik yapmayın :)

Sorun bence anakartında.

Sök tak yaparken, kanalları çatlatmışsın gibi geldi. Kabloyu takıp çıkararak bazen teması sağlıyorsun, bazen yeniden gidiyor gibi.
Anakarta zarar verecek şekilde esnetme falan yapmadım ama dikkatlice taktım. Bugun başka bir modemde deneyeceğim ne olduğunu anlayacağız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı