AB350-Gigabyte için RAM Takviyesi

Bobross

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 1600 işlemcim var, 8GB 2400MHz DDR4 RAM, anakartım AB350-Gigabyte ve daha 8GB RAM eklemek istiyorum. Bir slotum boş fakat sorduğum 1-2 kişi RAM'in işlemciyle uyumlu olması lazımmış.
RAM'ler aynı kutudan çıkmazsa çalışmayabilirmiş, siz hangi RAM'i almamı önerirsiniz ve iki RAM'inde CL değeri farklıysa çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 1600 işlemcim var, 8GB 2400MHz DDR4 RAM, anakartım AB350-Gigabyte ve daha 8GB RAM eklemek istiyorum. Bir slotum boş fakat sorduğum 1-2 kişi RAM'in işlemciyle uyumlu olması lazımmış.
RAM'ler aynı kutudan çıkmazsa çalışmayabilirmiş, siz hangi RAM'i almamı önerirsiniz ve iki RAM'inde CL değeri farklıysa çalışır mı?
İşlemciden tam performans almak istiyorsanız içinde olan 2666 MHz hızda çalışan RAM almanız lazım en az. 2666 MHz üstü hıza sahipte alabilirsiniz

Şimdiki ramim 2400 MHz diğerini 2666MHz veya üstü alırsam çalışır mı ?

Hiç gerek yok, 2400MHZ bir RAM al ve XMP mod da çalıştır bilgisayarını. Performansını beğenirsin. 200MHZ farkı sen zaten anlayamazsın bir şey etki etmez, gerek yok. Farklı RAM takma olayı da saçma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı