AB350M anakarta DDR4 belleklerin oturmaması

Beyshoot

Hectopat
Daha fazla  
1-2 gün önce yeni bir bilgisayar aldım ve bugün toplamaya çalışıyorum. Sorun şu ki RAM'leri yerine giriyor ama bastırmaya çalıştığımda bi türlü yerine oturmuyor. Çok sayıda denedim bi türlü işe yaramadı. Anakart Asrock AB350M Bellekler ise Corsair Vengenance 16 GB 2X8 2400 MHz. Uyum sıkıntısı mı var yoksa benden kaynaklı mıdır? cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 gün önce yeni bir bilgisayar aldım ve bugün toplamaya çalışıyorum. Sorun şu ki RAM'leri yerine giriyor ama bastırmaya çalıştığımda bi türlü yerine oturmuyor. Çok sayıda denedim bi türlü işe yaramadı. Anakart Asrock AB350M Bellekler ise Corsair Vengenance 16 GB 2X8 2400 MHz. Uyum sıkıntısı mı var yoksa benden kaynaklı mıdır? cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Sorun büyük ihtimalle senden kaynaklanıyor olmalı, şöyle yap;
  1. RAM'lerin uzun ve kisa taraflarını belirle. (Genelde chiplerin olduğu kısım takılırken arkada kalır.)
  2. RAM yuvalarının da uzun ve kisa tarafını belirle.
  3. RAM'leri takarken anakartın kullanım kılavuzuna dikkatli bak ve hangi yuvalara kartların girmesi gerektiğini belirle.
  4. RAM'leri takarken önce bir tarafını oturt aynı anda iki tarafını oturtmak çok zor olacaktır.
  5. Tek tarafını oturttuktan sonra diger ucu da bastır.
  6. Hala olmazsa bir bilgisayarcıya götür ya da bilen bir kişiye danış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı