AB350M BIOS'a nasil girilir?

YakupAziz

Hectopat
Yer
SFYA Digital
Merhaba, AB350M anakartım var ve PC'yi açınca klavyeyi hemen algılamadığı için BIOS'u açamıyorum.
Klavyem USB girişli modelini bırakıyorum;

Technopat'ın attığı YouTube videosunada baktım ancak olmadı. BIOS'u nasıl açabilirim?

Merhaba, AB350M anakartım var ve PC'yi açınca klavyeyi hemen algılamadığı için BIOS'u açamıyorum.
Klavyem USB girişli modelini bırakıyorum;

Technopat'ın attığı YouTube videosunada baktım ancak olmadı. BIOS'u nasıl açabilirim?
Shift tuşuna basarken yeniden başlat seçeneğine basın. Karşınıza bir arayüz gelene kadar basılı tutun. Ordan sorun gider seçeneğine basıp gelişmiş seçeneklere basın. Oradan da UEFI Donanım Yazılımı Ayarları'na girin. Yeniden başlata basın. BIOS açılacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki yardımcı olabilir.

Onu denedim ancak olmadı. Acaba anakartımı güncellemek gerekir. Yani bir program indirip kurmakmı gerekiyor?
Shift tuşuna basarken yeniden başlat seçeneğine basın. Karşınıza bir arayüz gelene kadar basılı tutun. Oradan sorun gider seçeneğine basıp gelişmiş seçeneklere basın. Oradan da UEFI donanım yazılımı ayarları'na girin. Yeniden başlata basın. BIOS açılacaktır.

Denedim açılmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı