AB350M D3V anakartın RAM kilidi sallanıyor

AB350M D3V anakartın birinci RAM slotunun alt kısımdaki kilidi sallanıyor. RAM düzgün takılı bir problem yok. Sallanmaktan kastım kendi kendine açılmıyor ama bir tık gevşek diğerlerine göre. Kapalı halde iki kilitte eşit hizada herhangi bir fark yok. Gevşek olması bir sorun teşkil eder mi? Garanti gerekir mi? RAM'lerin tanınmaması vb. bir durum yok. Teşekkürler. @Enes3078 @Samotne Ciasteczka

Son düzenleyen: Moderatör:
Tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. Bir problem olmadığını varsayıyorum o zaman.
Bende bir problem yoktu hocam. Sizde de yoktur diye düşünüyorum. O şekilde 4 sene kullandım ekran kartımı.

Bende bir problem yoktu hocam. Sizde de yoktur diye düşünüyorum. O şekilde 4 sene kullandım ekran kartımı.
Ben RAM'leri 1.5 yıldır kullanıyorum, sorun olmadı ama garanti süresi bitmeden yine de bir gönderirim.
Uyku modu sonrası mavi ekran yaşıyorum. Dump'lar RAM'ler diyor ancak Memtest sorun bulmuyor. Acaba slotta mı sıkıntı var sorusu aklıma geldi. Söküp yeniden mi taksam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı