iPhone telefonunuzun kullanım süresi, pil sağlığı ve devir sayısı kaç?

Devir çok değil aslında. Neden pil sağlığı o kadar düşük ki? Çok fazla ısınmasına sebep oluyor musunuz?
Gün içinde fazla bakıyorum hocam, ondan kaynaklı olabilir. Bir de Spigen adaptör ile şarj ediyorum cihazı.

Devir nasil bakiliyor bilmiyorum, 13 Pro Max VIP Deluxe edition, %87 olmus.

IMG_4161.PNG

Olabildigince %50 bandinda kullaniyorum, zaten oyun da oynamam telefonla. Benim kullanimima gore tum gunu cikariyor, screen-time 2 saat bile degil bende. Onda da Slack, Email vs.

iPhone 16 kullanıyorum. Nisan ayında aldım. Sizin gibi 20-80 aralığından çıkmamaya özen gösteriyorum. Pil durumundan güncelleme öncesine kadar inanılmaz memnundum, hızlı şarj olması telafi ediyor şu anlık. Bu kadar uzun sürede sizinkinin %100 kalmasını da hayretle izliyorum…

Kafana göre kullan. 60K'lık telefonun yanında 4.500 TL batarya ücreti nedir ki?

Ortalama 9 saat ekran sürem var zaten. 2 saati arka planda müzik olsa bile bu kullanım için yine iyi gittiğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi çok da takmamak lazım.

Gün içinde fazla bakıyorum hocam, ondan kaynaklı olabilir. Bir de Spigen adaptör ile şarj ediyorum cihazı.

Çok kullanıp orijinal adaptör kullanmamanız öldürmüş herhalde. Bir de yeni aldıysanız, batarya üretim tarihi eski olduğundan da durduk yerde kendi kendine ölmüş oluyor biraz.

Devir nasil bakiliyor bilmiyorum, 13 Pro Max VIP Deluxe edition, %87 olmus.

Eki Görüntüle 2611163

Olabildigince %50 bandinda kullaniyorum, zaten oyun da oynamam telefonla. Benim kullanimima gore tum gunu cikariyor, screen-time 2 saat bile degil bende. Onda da Slack, Email vs.

2 saat bile değilse onca yılda iyi gitmiş. Siz benden de az kullanıyorsunuz telefonu. Sağlık yine iyi gidiyor belli.

Yıllar içinde o fiyat da artıyor ne yazık ki. Ben telefonun içinin açılmasını da sevmediğimden kafama göre kullanmam hiç. Kullandığım tüm telefonların orijinal haliyle kalmalarını seviyorum.

Problem para degil de zaman. Gideceksin, ugrasacaksin; bir sure telefonsuz kalacaksin vs.

Üstüne aynı gün teslim yapsalar bile Türkiye'deki servislere güvenememe sorunumuz var. En iyisi telefonun sağlığına iyi bakmak oluyor.

2 saat bile değilse onca yılda iyi gitmiş. Siz benden de az kullanıyorsunuz telefonu. Sağlık yine iyi gidiyor belli.

Evet, en uzun sure kullandigim telefon oldu. Normalde ilk bozulma emaresi verdiginde degistiririm ama bu çocuk gayet duzgun isini yapiyor.

Üstüne aynı gün teslim yapsalar bile Türkiye'deki servislere güvenememe sorunumuz var. En iyisi telefonun sağlığına iyi bakmak oluyor.

Dogru, benimkini ben yurt disindan aldim. Buradaki Apple ilgilenir mi, yapar mi bilmiyorum bile. Zaten TR'de 2. el piyasasi ilginc iPhone konusunda, yenisini alip bunu 2. el satsam daha ucuza geliyor.

Çok kullanıp orijinal adaptör kullanmamanız öldürmüş herhalde. Bir de yeni aldıysanız, batarya üretim tarihi eski olduğundan da durduk yerde kendi kendine ölmüş oluyor biraz.

Yıllar içinde o fiyat da artıyor ne yazık ki. Ben telefonun içinin açılmasını da sevmediğimden kafama göre kullanmam hiç. Kullandığım tüm telefonların orijinal haliyle kalmalarını seviyorum.

Hocam, iP13 modellerinde batarya şişme sorunu olabiliyormuş, kronik. Acaba bende de mi olacak çok merak ediyorum açıkçası, bu kadar düşüş hiç normal değil çünkü.

Ekran görüntüsü 2025-11-26 194853.png

Hocam, iP13 modellerinde batarya şişme sorunu olabiliyormuş, kronik. Acaba bende de mi olacak çok merak ediyorum açıkçası, bu kadar düşüş hiç normal değil çünkü.

Eki Görüntüle 2611170

Vadedilen süre boyunca kapasitesini koruyamazsa garanti süresi içinde destek alabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı