Abartıldığı Gibi Bir Ekonomik Kriz Olmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belli ki büyükşehirde yaşıyorsun, ama unutma ki büyükşehirlerin ekonomik durumu bir nebze daha iyidir diğer bölgelere göre. Mesela Anadolu'daki ve Doğu taraflarında yaşayan birisinin durumu senin benim gibi olmaz. Orada ki nüfusu da azımsama.

Bu bir yana o telefondan yadırgadığın insanların kaç tanesi para biriktirip alıyor acaba haberin var mı? Ya da telefonu 2. el bile almış olabilir. Gördüğün çoğu şey göründüğü gibi değildir. Arka planında yatan sebepleri olabilir.

Evet, hiç böbürlenmedin gerçekten.

Ben de bu ukalalığı çözemiyorum zaten. Arkadaşım, madem sen zenginsin, onun durumu iyi, o zaman kim yaşıyor bu "ekonomik" krizi? Vah vah. Ceket yamasıymış, ne büyük şey benim başıma. Bir de ekşi ağzıyla yazmış ki ben küçümseneyim. Beyanını çok güzel tanımlamışsın, üç evetle uğurluyorum aşkım.

Aşko kimsenin durumu iyi değil diyorum. Millet benim yaşımda gidip ev araba alıyor hayat kuruyor, ben burada annem babam vefat etse ne yaparım diye düşünüyorum.

Ulan sende bi.

Ben de bu ukalalığı çözemiyorum zaten. Arkadaşım, madem sen zenginsin, onun durumu iyi, o zaman kim yaşıyor bu "ekonomik" krizi?
Böbürlenecek bir mal varlığı yok ailemin, bir iki ev bir de babamın iyi işi. Onun dışında hala kız kardeşim doğduğunda aldığumuz 12 senelik Volkswagen Caddy'e biniyoruz.

Şey, İphone 15 çıktı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…