Belli bir kesimin tuzu gayet kuru da ben babama zararda bulunmamak için 500 GB SSD aldırayım mı diye düşünüyorum ve istediğim üç tane ceket yamasını alayım mı diye düşünüyorum. Ki benim tuzum gayet kurudur hatta çoğunuzun yanında da zengin sayılacağımı düşünüyorum.
Hiç fakir mahallesi görmemiş kullanıcı beyanı.
Not: Bu yazı kimseye bir yakıştırma/hakaret amaçlı yazılmamıştır.
Aşko kimsenin durumu iyi değil diyorum. Millet benim yaşımda gidip ev araba alıyor hayat kuruyor, ben burada annem babam vefat etse ne yaparım diye düşünüyorum.Evet, hiç böbürlenmedin gerçekten.
Ben de bu ukalalığı çözemiyorum zaten. Arkadaşım, madem sen zenginsin, onun durumu iyi, o zaman kim yaşıyor bu "ekonomik" krizi? Vah vah. Ceket yamasıymış, ne büyük şey benim başıma. Bir de ekşi ağzıyla yazmış ki ben küçümseneyim. Beyanını çok güzel tanımlamışsın, üç evetle uğurluyorum aşkım.
Ulan sende bi.Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz 2 senedir sık sık ortaya sürülen bir iddia var: "Türkiye'de muazzam derecede büyük bir ekonomik kriz olduğu ve herkesin 'aç' olduğu" iddiası. Şahsen, ailemle birlikte alışverişe çıktığımda yahut yolda sokakta birilerini gördüğümde hiç kriz yaşıyorlar gibi görünmediklerini düşünüyorum. Birçoğunun elinde iPhone 13 ve türevleri var. Keza kıyafetler de öyle, herkes en kaliteli şişme montları, jeanleri alıp sokağa çıkıyor. Bence muhalif olsun olmasın belli bir kesimin tuzu gayet kuru.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Böbürlenecek bir mal varlığı yok ailemin, bir iki ev bir de babamın iyi işi. Onun dışında hala kız kardeşim doğduğunda aldığumuz 12 senelik Volkswagen Caddy'e biniyoruz.Ben de bu ukalalığı çözemiyorum zaten. Arkadaşım, madem sen zenginsin, onun durumu iyi, o zaman kim yaşıyor bu "ekonomik" krizi?
Şey, İphone 15 çıktı mı?Konu troll, konu sahibi ayrı troll.
Siz iPhone 15 kullanan süper zengin Türk halkıyla alışveriş yapmaya devam edin, anne babanızın bu gelirinin kaynağı bakarsın seçimden sonra kesiliverir, altın varaklı evinize ekmek götüremez olursunuz.
Şey, iPhone 15 çıktı mı?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.