ABB Başkanı Mansur Yavaş: Bundan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi de Ankara'daki öğrencilerin anne ve babasıdır

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
46.421
Makaleler
52
Çözümler
584
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ülkede yurt sorunları ve artan kira fiyatları gündemde biliyorsunuz. Mansur Yavaş, Ankara'ya gelen öğrencileri yalnız bırakmadı ve öğrencilerin barınma sorununu çözmek için çabalıyor.
Mansur Yavaş'ın konu hakkındaki açıklaması:

Ankara'daki bütün oteller, yurtlar veya yurt olabilecek yerlerin hepsine ulaşmaya çalışıyoruz. Belediyemizin elinde olan yerleri de tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah kimseyi açıkta bırakmayacağız. Gençlerimizle bundan sonra da irtibatta olmaya devam edeceğiz. Çünkü belediye bir şehrin hem annesi hem de babasıdır. Anne ve babalarınız bizlere emanet etti sizleri. Bundan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi de sizin anne ve babanızdır. Sadece yurt ve barınma sorunu değil, bundan sonra eğitim hayatınızda da herhangi bir sıkıntı yaşarsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Biz gençlerden sadece başarı bekliyoruz. Sorun giderilinceye kadar çocuklarımızın sıkıntılarıyla ilgileneceğiz. Buradaki hiçbir arkadaşımız başka işle ilgilenmiyor. Belediyenin diğer işlerini bir kenara bıraktık, önceliğimiz öğrencilerimiz.

Mansur Yavaş bu konu hakkında da babalığını yaptı, helal olsun. Diğer belediyelerden de bu tarz davranışlar bekliyoruz. Mansur Yavaş, elinden geldiğince öğrencilerin yanında olmaya çalışıyor. Elinden gelenin fazlasını da yapıyor, diğer belediyeler de elini umarım taşın altına sokar diyelim.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Helal olsun bu adam cumhurbaşkanlığı aday olursa, olur mu bilmiyorum, direkt kazanır gibi geliyor. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tacını düşürmüş kral diye buna denir işte.

kralımbunudüşürdün.jpeg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı