ABD ambargosundan sonra ve önce Huawei

Vallahi bildiğimi söyleyeceğim. Çevremdeki herkesin telefonunu inceledim. Benim yok hâlâ. Sadece bir MEB'in verdiği tablet var. Samsung oda hiç beğenmedim. Ha giriş seviyesi ve çok kasıyor. Bunun dışında amcamda S23 Ultra vardı. Sırf ayı netliyor diye beğeneceğim değil. iPhone abimde dayı da kuzenimde var. O ekosisteme girmem. Yani çok kısıtlayıcı. Bana kaldı bir Huawei bir Honor. İkisinin parça fabrikaları aynı sadece biri Android ve Google kullanıyor(Honor). Huawei ise kullanmıyor. Bir de 3. parti uygulamalar çok şarj tüketimine neden oluyor(Google). Yani Huawei şu anda babamda var 2017'li Mate 10 Pro giriş ve orta seviye ile rahatlıkla savaşır. Yani uzun sözün kısası Huawei benim için ayrıdır. İlk telefon alışımda Huawei alacağım. @Meriç Çeliktekin kesinlikle katılıyorum hocam.

Katılmanıza sevindim. Cihaz seçimi gibi konularda danışmak isterseniz buradayım.

@Meriç Çeliktekin tablet olarak Lenovo iyi mi? Legion Y700 modelini alacağım. Telefon içinde P40Pro Huawei alacağım. Laptop için bana bir Huawei model sunar mısın? 30k bandında.

@Meriç Çeliktekin tablet olarak Lenovo iyi mi? Legion Y700 modelini alacağım. Telefon içinde P40Pro Huawei alacağım. Laptop için bana bir Huawei model sunar mısın? 30k bandında.

Linkteki tablet belirttiğiniz fiyat bandına oldukça uygun bir tablet. Daha fazla yardım almak ve telefon konusunda öneri almak için mail yolu ile devam edebiliriz dilerseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…