ABD İran'ı bugün vuracak mı?

Yer
Gaziantep
Hocalarım ABD İran'ı cumartesi vuracağı üzerine haberleri gündemde. Ne olacak ne bitecek? Böyle bir şeyin olma ihtimali var mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Trump İran'ı vurma peşinde ancak Amerikan basını aynı şeyi demiyor. Her an her şeyi yapabilir, Trump bu. Tabii ki İran Venezuela'ya benzemez öyle kolay olamaz işleri. Bakalım süreç nasıl olacak. Diplomatik sürece mi zorlayacak yoksa rejimi mi yıkmaya çalışacak Trump.

Arkadaşlar ben iranliyim ismim mahan 16 yıldır Türkiye'de ikamet etmekteyim İran'da dönen olay çok pislik bir olaydır İran şahı zehirleyip öldürdüklerinden beri bu ismlancı arkadaşlar desek kötü olur düşmanlar başa geçtiğinden beri İran zülüm görmektedir bu olayların başladığında baştakilerin bir kızı bunlar halkı zedeliyor ben bunlardan değilim ben halkımın yanındayım şu anda her saat Çin ve Moskova'yla telefonda görüşmeler yapılıp ülkedeki altınları boşaltıyorlar uçakar sayesinde hangi uçak Moskova'ya gidiyorsa ülkedeki altınlar gidiyor kendi ailesine çocuklarına sahte pasaportlar çıkartmış kişilerdir.

ABD apaçık İran'dan korkamktadır çok büyük bir düşmandır ABD için moscowa ve Çin Amerika'yı korkutuyor girmemesi için irana çünkü onların kazancı olacak İran'ın toprağı olsun farklı olayları olsun Amerika'da zaten kendini düşünüyor uranyum 235 peşinde o verilemzse oda savaş açacak değişik olaylar ama baştakılar gidip reza pehlevi gelmelidir İran haklının tek isteği budur.

Son düzenleme:
ABD uranyum zenginleştirmeyi bahane ederek petrol ve madenlere çökme peşinde. Radikal İslam rejimini değiştirmeye uğraşıyorlar kendilerinden birisi yönetmesini uygun buluyorlar. Durum vahim açıkçası, görüşmeler olumlu geçiyor deniyor ama risk devam ediyor. Pakistan ve Afganistan birbirlerine girdiler bile. Orta doğunun kaderi bu demek ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı