İsrail, İran'ı vuruyor!

Daha düne kadar islamofobiklik olsun diye boykot yapanları linçleyip İsrail'i destekleyen tayfa şimdi de desteklesin bakalım denilecek hadisedir. Adamların öyle gelişmiş bir askeri kuvveti ve istihbaratı var ki İran'da koca koca binaların, apartmanların içinden İran generallerini genelkurmaylarını ayıklamışlar. Yarın sıra Türkiye'ye de gelir merak etmeyin.
Onu iktidar kendi yaptı zaten, ordudaki paşalara bakarsan çoğunluğu Osmanlıdaki padişah yalakası işe yaramaz göbekli paşalardan farksız.

@Denizius124 bana internetten duyduğun 3-5 bilgiye neden kesin konuşuyorsun diyorsun da kendin internetten bilgi veriyorsun o zaman sen de kanıtlarla gel öyle konuşalım...

Şu an dünyanın en büyük donanması Çin'in.
Amerika bilgisayar üzerinde yapılan tüm senaryolarda Çin'e karşı kaybediyor. (Amerika kendi söylüyor bunu)
Nükleer bomba zaten yapılmaması gereken insanlık suçu bir şey.
Bu arada ben o güçlü bu güçsüz diye idrar yarıştırmıyorum. Her ülkenin kendi çapında güçlü olduğu ve olmadığı birçok nokta var. Söylediğim şey ne Amerika ne İsrail bize saldırmaya yeltenemeyecektir. Hele İsrail bizimle hiç uğraşamaz bile.

En büyük donanma şu anlık Çin'in değil hala üretim aşamasında bu hızla giderse Amerikan donanmasının yeni gemilerinden önce envantere alıp geçecekler doğru, bu bilgi nükleer bilgisi ile aynı yerden geliyor sanırım.

Aksini iddia etmiyorum ama bunu diyerek aradaki 50 60 yıllık belki daha fazla teknonoji farkını kapatamazsınız, işgal etmek zaten şu dünyada pek bir seçenek değil onun yerine farklı doktrinler var.
İsrail vadedilen topraklar için işgal etmek zorunda ve Amerika da tıpış tıpış desteklemek zorunda ancak bu durum onların sonu olacak ve tıpkı Vietnam'da, Afganistan'da olduğu gibi yıllarca da sürse ya kaçacaklar ya da savaş alanında yok olacaklar.

Aksini iddia etmiyorum ama bunu diyerek aradaki 50 60 yıllık belki daha fazla teknonoji farkını kapatamazsınız, işgal etmek zaten şu dünyada pek bir seçenek değil onun yerine farklı doktrinler var.

İnternetten duyduğum değil araştırdığım bilgiler ile konuşuyorum benim yazdıklarımda yanlış bir şey yakaladın mı? Hayır ama sen Amerika atom bombası olmasa kazanamayacaktı dedin bende karşı argüman sundum hatalıymışım demek bu kadar zor olmamalı.
Neye hatalıymışım kendi kendini haklı çıkartıyorsun tamam en büyük amerika olsun sen kazan ergen ergen muhabbet yapıyorsun ya...

Neye hatalıymışım kendi kendini haklı çıkartıyorsun tamam en büyük Amerika olsun sen kazan ergen ergen muhabbet yapıyorsun ya...

Tam olarak.
"Çok da büyütmeyin bu kadar Vietnam'da kaybettiler Afganistan'da kaybettiler. 2. dünya savaşında Japonya'ya kaybediyorlardı da 2 tane nükleer bombayla kurtuldular." bu mesajında hatalısın Japonya'ya kaybettmediklerini nükleerin kurtarıcı olmadığını açıkladım hatta başka biri de açıkladı.
@925618 ee hocam yokmu bir cevabınız?

Son düzenleme:
Ek olarak İsrail ve İran arasında ki polemiğe güven olmaz. İsrail, İran'ı yani nükleer başlıkları olan bir ülkeyi zaptediyor gibi davranarak Amerika'yı kullanıyor. Zaten Amerika'nın dünyaüstü, uzayüstü orduları'' olmasına rağmen hiç bir şekilde ortadoğuya müdahale etmeyip ite ite kırdırma politikası izlediği yıllardır açık olan bir şey. Zamanında süper güce dönüşmüş Saddam hükümetini de İrana kırdırarak düşürdüler. O esnada da uzayüstü Amerikan askerleri donut yiyip iki muhabbetin belini kırıyordur heralde.

Ek olarak İsrail ve İran arasında ki polemiğe güven olmaz. İsrail, İran'ı yani nükleer başlıkları olan bir ülkeyi zaptediyor gibi davranarak Amerika'yı kullanıyor. Zaten Amerika'nın dünyaüstü, uzayüstü orduları'' olmasına rağmen hiç bir şekilde ortadoğuya müdahale etmeyip ite ite kırdırma politikası izlediği yıllardır açık olan bir şey. Zamanında süper güce dönüşmüş Saddam hükümetini de İrana kırdırarak düşürdüler. O esnada da uzayüstü Amerikan askerleri donut yiyip iki muhabbetin belini kırıyordur heralde.
Sözün özü yine o meşhur lafa geliyoruz ' amarikan oyunları yeğenim'.

3- İran nükleer silahla karşılık verir mi?
Hangi nükleer silah? :D

Yıllardır hem İsrail hem ABD İran'a sürekli saldırı düzenliyor, bu saldırılarda mutlaka uranyum zenginleştirme için kullanılabilecek tesisler de vuruluyor. İran hâlâ nükleer silah üretemedi, ne zaman yaklaşsa MOSSAD istihbaratıyla harekete geçildi ve süreç geriletildi. Hem dijital hem askeri operasyonlar çok uzun zamandır İran'a karşı yapılıyor, şimdiki saldırılarda olduğu gibi İran'ın önemli nükleer fizikçileri de katlediliyor. İsrail ve ABD de İran'da nükleer silah olmadığından emin oldukları için bu kadar rahatça saldırıp tehdit edebiliyorlar. Birkaç nükleer başlıkla tüm toprakları yaşanmayacak hale gelecek İsrail, İran'ın elinde gerçekten nükleer silah olsa bu kadar hadsizce saldırı düzenleyemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı