ABD ordusu vs Rus ordusu

Hiçbir şey önemli değil bu faktörlerin, bu savaş nükleer ile biter iki ülkenin zararına biter.

Hiçbir şey önemli değil bu faktörlerin, bu savaş nükleer ile biter iki ülkenin zararına biter.
Anlamadığınız bir şey var, ben iki ülke savaşırsa ne olur demiyorum. Bu iki ülkenin hangi ordusu daha deneyimli diyorum. İkisi arasında çok basit bir ayrım var.

Mesajım sadece sana değil senden önce bir iki arkadaş ta aynı şeyi yazmış.

Amerika tabi ki ekonomik ve askeri olarak amerika daha iyi.

Rusya savaşı kaybederse kendisi ile beraber dünyayıda yok eder. O yüzden böyle bir savaş muhtemelen dünyanın sonu olur.

Karada sayı bakımından Rus ordusu üstün. Hava kuvvetlerinde ise tecrübe, teknoloji, sayı olarak ABD üstündür.

Savaşırsa kim kazanır diye sormuyorum dostum. Kim daha üstün diye soruyorum.

Tartışmasız Amerika,
Kuresel hakimiyet Amerika
Etnik butunluk olarak Amerika
Tecrübe olarak Amerika
Popülasyon olarak Çin
Üretim olarak Amerika
Kıt a ülkesi, jeopolitik olarak savasta yıkım almayan Amerika.
1/2 dünya savasında kimin yanında girerse kazandı/kazandırdı vs.

Savaşırsa kim kazanır diye sormuyorum dostum. Kim daha üstün diye soruyorum.
2 Side değil diyorum bende. Çünkü 2 Sininde amacı birbirlerini yok etmek değil dünyayı yok etmek. 2 Sininde ordu plani bunun üstüne. Saçma bir soru. Yıllardır anlayamadiniz mı?

2 Side değil diyorum bende. Çünkü 2 Sininde amacı birbirlerini yok etmek değil dünyayı yok etmek. 2 Sininde ordu plani bunun üstüne. Saçma bir soru. Yıllardır anlayamadiniz mı?
Saçma olan ne anlamadım. 2 tane süper güç ülkelerin askeri ordularını karşılaştırmada saçma olan ne, gerçekten anlamadım. Buna saçma diyen kişi nasıl bunu saçma buldu, bence asıl saçma olan bu.

Sorum çok basitti, hangi ordu daha güçlü. Savaşsa kim kazanır demiyorum. Konudaki bunu 3. yazışım falan. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Şunu tekrar yazmam bile saçma. Okuduğunu anlamakta gerçekten zorlanan bir milletiz.

ABD çinin ve rusyanın 2 nükleer füzelerine bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…