ABD ordusu vs Rus ordusu

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 995
Merhaba, başlığa kısaca yazdım fakat bunun yanı sıra ABD vs Çin karşılaştırmasını da merak ediyorum. Öncelikle ABD vs Rus ordusunun karşılaştırılmasından başlayalım.

1) Kara kuvvetleri olarak hangi ordu daha üstün? Donanım olarak, tecrübe olarak, silah gücü olarak, teknoloji olarak, taktik vs...

2) Hava kuvvetleri bakımından hangisi daha üstün?

3) Son sorum ise ABD vs Çin ordusu olacak. Bu iki ordudan hangisi Kara gücü ve hava gücü olarak daha üstün? (Yine 1. sorudaki saydığım etmenleri göz önünde bulundurun.) Çin ordusu hakkında pek bir bilgim yok, medyada da bulamadım. Biraz kapalı kutu bir ülkeler.
Hiçbir şey önemli değil bu faktörlerin, bu savaş nükleer ile biter iki ülkenin zararına biter.

Hiçbir şey önemli değil bu faktörlerin, bu savaş nükleer ile biter iki ülkenin zararına biter.
Anlamadığınız bir şey var, ben iki ülke savaşırsa ne olur demiyorum. Bu iki ülkenin hangi ordusu daha deneyimli diyorum. İkisi arasında çok basit bir ayrım var.

Mesajım sadece sana değil senden önce bir iki arkadaş ta aynı şeyi yazmış.

Savaşırsa kim kazanır diye sormuyorum dostum. Kim daha üstün diye soruyorum.

Tartışmasız Amerika,
Kuresel hakimiyet Amerika
Etnik butunluk olarak Amerika
Tecrübe olarak Amerika
Popülasyon olarak Çin
Üretim olarak Amerika
Kıt a ülkesi, jeopolitik olarak savasta yıkım almayan Amerika.
1/2 dünya savasında kimin yanında girerse kazandı/kazandırdı vs.

2 Side değil diyorum bende. Çünkü 2 Sininde amacı birbirlerini yok etmek değil dünyayı yok etmek. 2 Sininde ordu plani bunun üstüne. Saçma bir soru. Yıllardır anlayamadiniz mı?
Saçma olan ne anlamadım. 2 tane süper güç ülkelerin askeri ordularını karşılaştırmada saçma olan ne, gerçekten anlamadım. Buna saçma diyen kişi nasıl bunu saçma buldu, bence asıl saçma olan bu.

Sorum çok basitti, hangi ordu daha güçlü. Savaşsa kim kazanır demiyorum. Konudaki bunu 3. yazışım falan. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Şunu tekrar yazmam bile saçma. Okuduğunu anlamakta gerçekten zorlanan bir milletiz.

Merhaba, başlığa kısaca yazdım fakat bunun yanı sıra ABD vs Çin karşılaştırmasını da merak ediyorum. Öncelikle ABD vs Rus ordusunun karşılaştırılmasından başlayalım.

1) Kara kuvvetleri olarak hangi ordu daha üstün? Donanım olarak, tecrübe olarak, silah gücü olarak, teknoloji olarak, taktik vs...

2) Hava kuvvetleri bakımından hangisi daha üstün?

3) Son sorum ise ABD vs Çin ordusu olacak. Bu iki ordudan hangisi Kara gücü ve hava gücü olarak daha üstün? (Yine 1. sorudaki saydığım etmenleri göz önünde bulundurun.) Çin ordusu hakkında pek bir bilgim yok, medyada da bulamadım. Biraz kapalı kutu bir ülkeler.
ABD çinin ve rusyanın 2 nükleer füzelerine bakar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı