ABD, yeni uçağı F-47'yi resmî olarak duyurdu

ABD daha çok taktik nükleer silahlar tutuyor Rusya'nın elinde tsar diye bir gerçek var ama kullandıracaklarını sanmıyorum.
Bir İsrail F35'i düşürüldü anlık olarak.

Bir İsrail F35'i düşürüldü anlık olarak.

5. nesil savaş uçaklarının düşmesi hele ki saldırı anında o kadar zor değil ama ben bir kaynak görmedim düştüğüne dair.
Uçak düşse de düşmese de 5. nesil savaş uçağının önemini F35'in yer saldırılarındaki gücünü dün görmüş olduk.

5. nesil savaş uçaklarının düşmesi hele ki saldırı anında o kadar zor değil ama ben bir kaynak görmedim düştüğüne dair.
Uçak düşse de düşmese de 5. nesil savaş uçağının önemini F35'in yer saldırılarındaki gücünü dün görmüş olduk.
Sanırım AI ile yapılmış fakat dediğiniz gibi nokta atışı saldırıları gerçekten mükemmelmiş.

Sanırım AI ile yapılmış fakat dediğiniz gibi nokta atışı saldırıları gerçekten mükemmelmiş.

İnternetteki verilerde 92.5km mesafeden net görüntü alıp yeri modelleyebildiği ve daha uzun mesafelerde 1,2 metre sapma ile nokta atışı hedef vurabildiği yazıyordu demek doğruymuş tabii mühimmat da bu konuda çok büyük bir etken.
İran yerine başka bir ülke olsa düşme ihtimali daha yüksek derdim sonuçta pilotaj hatası olabilir, teknik bir hata olabilir ama konu İran olunca muhtemelen sallıyorlardır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı