Umarım. Çok sıkıntı...Umarım Mass Balance hatası yüzünden değildir. En can yakanı bu. Çünkü yapacak hiçbir şey olmuyor
Evet. Tarihi, kendinden kaynaklanmayan sorunlarla dolu. Ama çok tercih edilen bir model bildiğim kadarıyla Amerika'da özellikle.Umarım. Çok sıkıntı...
Çok bahtsız bir model ya. Eksik yakıt koydular, yarış pistine düştü. Terörizme kurban gitti, suya ineyim derken parçalandı. İkiz kulelere çarptı.
Evet. Amerikalılar'ın sevdiği bir model. Bizim bulaşmadığımız bir model olması yine de güzel. B757 daha sevilecek bir model...Evet. Tarihi, kendinden kaynaklanmayan sorunlarla dolu. Ama çok tercih edilen bir model bildiğim kadarıyla Amerika'da özellikle.
B767 benim daha çok hoşuma gidiyor nedense. Kalıplı bir yapısı var ondan sanırım. Fakat bu saatten sonra zannetmiyorum ikisini de Türkiye'de göreceğimizi.B757 daha sevilecek bir model...
Bizim için kendini kanıtlamış modellerin tercih edilmesi büyük önem taşıyor. Böyle bir olay ciddi itibar çizer çünkü. Örn: B777, A330.B767 benim daha çok hoşuma gidiyor nedense. Kalıplı bir yapısı var ondan sanırım. Fakat bu saatten sonra zannetmiyorum ikisini de Türkiye'de göreceğimizi.
Kesinlikle. Sağlamcıyız biraz da. Aslında bu daha iyi. Mesela B787'ye hemen atlamadık. Piyasada biraz gezindi sonra alma kararı alındı (kararın nasıl alındığı tartışılır tabii). Şu B747 işi bir türlü olmadı ya o üzüyor beni biraz.Böyle bir olay ciddi itibar çizer çünkü. Örn: B777, A330.
Hocam bizim için Jumbojetleri ben hala gereksiz buluyorum. Menzil olarak zaten B777-300ER ile arasında çok ufak fark var. Bizim en uzak gittiğimiz yer Kuzey Amerika ülkeleri. Buralar için de zaten elimizdekiler yeterli geliyor.Kesinlikle. Sağlamcıyız biraz da. Aslında bu daha iyi. Mesela B787'ye hemen atlamadık. Piyasada biraz gezindi sonra alma kararı alındı (kararın nasıl alındığı tartışılır tabii). Şu B747 işi bir türlü olmadı ya o üzüyor beni biraz.