ABD'de En Yaşanabilecek Eyalet

Mesela bi' üniversite için konuşayım. Burada okursun. Okursun fakat yaşam elverişli değil. Para sıkıntısı var. Ailenin Türkiye'den gönderdiği para burada çok değersiz olur. Benim aklımda Greenwich Üniversitesi'nde okumak var. Ben İngiltere'de değil, Hindistan ve Pakistan'da ki ayrılan bölümlerde okumayı hedefliyorum. Hindistan hedefim. Yaşam daha elverişli. Aksanları biraz farklı olsa da yine anlaşılabilir bir İngilizce kullanıyorlar. Hedefleyeceğin üniversiteyi çok detaylı araştır. Çevreyi felan...

Tavsiyem 21'inden önce gitme ve eline geçerli bir meslek al. Greencard çıkma ihtimali zor, farklı bir yol dene. Gittiğin zaman kimse önüne kırmızı hali sermeyecek. İlk başta zorlanacaksın yaklaşık 5 sene ekonomi yapmak zorundasın daha sonrasında sisteme alışırsın. Türklerin çok olduğu yerler New Jersey, New York, California. Not: Orada tanışacağın türklerin %80'i giresunludur. Önerim ise New York'tur iş imkanı çok olacağından büyük eyaletlere gitmek en mantıklısıdır.

Sana bir giresunlu olarak tavsiyem..Genc yureginin sesini dinle ve git.aşık olup evlenmeyi de unutma biz yapamadík.ölümü karşılayacağız.buradan iyi olacaktır.ha ben kalırım ataturk olacağım ulkemi kurtarıp fabrikalarla donatacagım diyorsan o zaman devam et...

Amerika’da doktorluk ulkemize gore daha rahattir. Fakat dikkat cekmek istiyorum ulkemize gore rahattir dedim yatarak para kazanirsiniz demedim. Calisma saatleri daha duzenlidir. Verdiginiz hizmetten memnun olursunuz. Eyalet olarak da onerim Boston.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…