ABD'de Paypal hesabı açıp Türkiye'de kullanmak

iyi güzel demişiniz de bu şekilde paypal Almanya yada Amerika dan hesap açıldıktan sonra gidip adresi ve numarayı değiştirtmiyor ki sistem, izin vermiyor değişikliğe...
çünkü nationality kısmı direk Almanya yada Amerika göründüğü için, adres bölümünü Türkiye olarak değiştirtmiyor..

Son düzenleme:

Ben paypal us hesabı açtım ve açtığım hesaba 50 dolar ödeme yapıldı. Şimdi ben bu hesabımdaki parayı(50 doları) TR’deki kredi kartıma veya banka hesabıma çekme imkanım var mı?

1.5yildir paypal ile calisiyorum ve Paypal hesabina ihtiyaci olan whatshap veya viber 05369799999 uzerinden ulasirsa bilgi ve yardimci olabilir yurt disinda oldugum icin bu sekilde ulasin diye soyluyorum saygilar

Yabancı adres gösterip, Türkiye'deki bankanın kartını tanıtınca oluyor mu? Mesela; Almanya'da bir adres ve telefon numarası girip, Enpara'nın banka kartını kaydedebilir miyiz?

Hocam araya hangi servisi sokarak kullanabiliriz?

Çok bir bilgim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknoseyir'in videosuna bir göz atın isterseniz.

Uzun bir aradan sonra bir düzeltme yapayım izninizle. Paypal sanal kart elbette kabul ediyor. Provizyon alabilmesi için içinde bakiye olması yeterli.

Ben Azerbaycan'da gösteriyorum kendimi ve ininal kabul ediliyor
Çok uğraşmadan 10tllik alışveriş yaptım ben
Evet Türk elçiliğinin numarası ile paypal hesabı açtım ama numaramı kendi numaram yapmak isterken orada +90 haricinde bütün ülkelerin numaraları var.
fakeaddress sitesinden ülkeye göre numara edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…