ABD'den alınan GTX 1050 Ti ekran kartına kaç TL vergi kesilir?

Hocam ben cuma günü indirimi yaz indirimi onlara kanmiyorüm hocam eğer adam cuma günü indirimine 2yıl garantısi olan cıhazı bekletir 1 yil garantisi kalır üyle satar yoksa imkanı yok ucuzlamasının

Ya da garantisi neredeyse bitecek cihazlardır kolay kolay uyguna satmaz illaki bir sebebi vardır uygun satmasının.

Rusya'dan ülkemize gelen yüzlerce şirket yanlarında malda getirdiği için birkaç aylığına piyasada ürün bolluğu oldu alacaksanız kaçırmayın. Yani o yüzden bu kadar ucuz bir sıkıntısı yok.

Ahahahaha,
kimse 4000 tl vermedi, sen de iyi niyetli değilsin, öneri ile dayatma farklı şeyler
Hala dayatma diyor ya. Aynen amd'yle nvidia bana her satıştan prim veriyor. Napıyorsanız yapın. Konuyu da takipten çıkıyorum. Ben önerimi veriyorum gidip hala yok o fiyat çok saçma yok garantisi yoktur saçma sapan şeyler söylüyorsunuz.
Hocam ben cuma günü indirimi yaz indirimi onlara kanmiyorüm hocam eğer adam cuma günü indirimine 2yıl garantısi olan cıhazı bekletir 1 yil garantisi kalır üyle satar yoksa imkanı yok ucuzlamasının
Öyle bir şey yapma imkanı olduğunu mu düşünüyorsunuz koskoca firmaların. Öyle bir şey yaparlarsa ağır tazminatlar altında kalırlar, barınamazlar.

Cıkın hocam siz cok iyi biliyosunuz biz hiç bilmiyoruz.

Hocam atın o zaman 4000TL'ye en iyi kartı.
YA BEN YARIM SAATTİR NE DİYORUM. ÜSTE BAK BİRAZ ÜSTE. İNDİRİM KÖŞESİ DİYE BİR KONU SEKMESİ VAR ORAYI SÜREKLİ KONTROL ET DEVAMLI 1650 SUPER 6500XT GİBİ KARTLAR DÜŞÜYOR. DEDİĞİM GİBİ ÜSTTE DE ÖRNEK KONULAR ATTIM ZATEN.
Herifler diyoki indirim takip et TR malı al daha iyisini garantili al neden anlamıyorsunuz.
Düşünemiyor veya düşünmek istemiyor galiba. Adamın parasını adamdan çok biz düşünüyoruz ya .

Herifler diyoki indirim takip et TR malı al daha iyisini garantili al neden anlamıyorsunuz.

Hocam siz karışmayın.

Evet hiç bilmiyorsun. Madem çok iyi biliyorsun burada konu açmasaydın.

Bu atsın en iyisini 4000TL'lik kartı.

Hocam lafı düşürmeyin indirim olmayan 4000TL'ye en iyi kartı atın buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…