Muazzeb Kilopat Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #11 RobinsonC dedi: Teşekkürler arkadaşlarınız cevaplarınız için herhangi bir sorun olmuyor anlaşılmıştır. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız dediğiniz usul de kayıt yaptırabildiniz mi?
RobinsonC dedi: Teşekkürler arkadaşlarınız cevaplarınız için herhangi bir sorun olmuyor anlaşılmıştır. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız dediğiniz usul de kayıt yaptırabildiniz mi?
RobinsonC Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #12 Muazzeb dedi: Konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız dediğiniz usul de kayıt yaptırabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Üstat TR'den aldım kuzenimi aradım al diye havaalanındayım dedi. Almak istemedi.
Muazzeb dedi: Konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız dediğiniz usul de kayıt yaptırabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Üstat TR'den aldım kuzenimi aradım al diye havaalanındayım dedi. Almak istemedi.
Muazzeb Kilopat Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #13 O da kötü olmuş, teşekkür ederim kardeşim.