ABD'den Siparişi Olan?

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
54.015
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Amerika'da öğrencilik yapan çok yakın bir arkadaşım var, yakın dediğim 15 yıldır tanıyorum. Kendisi Ocak ayında Türkiye'ye gelecek 2 haftalığına, bilet parasının bir kısmını olsa çıkartmak için ABD'den gelirken yeni iMac, küçük iPad, iPhone 5, fotoğraf makinesi, Android cep telefonu gibi bir şeyler getirip burada satmak istiyor. Türkiye'den daha ucuz fiyata ama ABD fiyatından da biraz fazla olacak (Ortası diyelim) şekilde satacak. Bulamadığınız, beklemek istemediğiniz bir ürün olursa belirtebilirsiniz.

Apple ürünlerinin garantisi uluslararası olduğu için bu konuda rahat. Alıp getireceği şey sipariş üzerine olacak, 1. el olacak. Bu konuda benden yardım istedi, eh ben de burada sizlere duyuruyorum. Buraya açık bir şekilde yazabilir, sorabilirsiniz.
 
Razer Carcharias ya da Orca almayı düşünüyorum. :D Dolar fiyatıyla Carcharias 150 TL oluyor düz hesap, Orca'da 110 TL. Arkadaşının getirtme ücreti ne kadar bir tek o önemli benim için. :)
 
Ali abi geç mi kaldık? Lütfen geç kalmadık diyin,hala arkadaşınız Amerika'da mı? Yada baştı tanıdığınız,tanıdığı olan var mı?
 
Ali abi geç mi kaldık? Lütfen geç kalmadık diyin,hala arkadaşınız Amerika'da mı? Yada baştı tanıdığınız,tanıdığı olan var mı?
Ben Amerikada yaşıyorum. 19 Haziranda geri döneceğim. Bana söyleyebilirsin istediklerini.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı