Abdullah Efendi Kahve Makinesi Alınır mı?

Daha fazla  
Dostlar, kahve makinesi almak istiyorum ama espresso makineleri 3000 TL'den başlıyor. Bende BİM broşüründe gezerken gördüm. Galiba yeni bir model. İnternete incelemesini veya satışta olduğu yeri göremedim. Ürünün normal sürümü var. Bu modelde ekstra sütlü kahve ve sıcak çikolata yapabiliyor. Fiyatı kahve makinesine gore çok uygun geldi. Almayı düşünüyorum ne dersiniz? Beni 3'ü 1 arada içmekten kurtarsın yeter.

Screenshot_20230205_213150_Samsung Internet.jpg

Dostlar, kahve makinesi almak istiyorum ama espresso makineleri 3000 TL'den başlıyor. Bende BİM broşüründe gezerken gördüm. Galiba yeni bir model. İnternete incelemesini veya satışta olduğu yeri göremedim. Ürünün normal sürümü var. Bu modelde ekstra sütlü kahve ve sıcak çikolata yapabiliyor. Fiyatı kahve makinesine gore çok uygun geldi. Almayı düşünüyorum ne dersiniz? Beni 3'ü 1 arada içmekten kurtarsın yeter.

Eki Görüntüle 1658707
Ucuz duruyor kısa sürede bozulma ihtimalleri var tabi ki.

Espresso makinesi alamıyorsan mocha pot al yap.

İnternetten gördüğüm kadarı ile bildiğim ucuz Türk kahve makineleri ile aynı. Sadece közde tarzı bir özelliği var o da ne kadar çalışır bilinmez.

Sıcak çikolata diyor koyarsın kakao süt kaynattırırsın oldu sana sıcak çikolata. Süt koyarsın Nescafe koyarsın oldu sana sütlü kahve, süt koyarsın telvesini süzdüğün Türk kahvesini koyarsın oldu sana sütlü Türk kahvesi. Gördüğüm üründe yapabileceğin her şeyi cezvede de yapabilirsin.

Közde mantığıda herhalde çok daha fazla sıcaklık veriyor hafiften yakıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı