FiveM vs SA:MP vs Rage:MP

flashnrush

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Barmen
Selamlar, ben roleplay tutkunuyum ve en son bir yıl önce SA:MP serüvenimi bıraktım. Vendetta, Vice, URP, Losland, Liberty, Bosphorus… Her yerin kitlesini ve adminlerini hemen hemen tanıyorum. FiveM'e nakletmeyi düşünüyorum fakat gördüğüm kadarıyla hard RP yapan bir sunucu yok. FiveM kanadında bir iki sunucu haricinde onlar ise saat istiyor ve benim binlerce saat fun RP adı altında fail RP ve trolling yapamam. Rage:MP kanadını hiç bilmiyorum, tavsiye bekliyorum.

Rage MP girebilirsin. Yıllarımı sampta geçirdim bende aynı şekilde Rina(?), Vice, Losland, 19, Vandetta, Safari bunlar gibi sunucu FiveM'de var diyemem fakat RageMP'de GTAWORLDTR var text olarak devam ediyor önerebilirim. RP'yi bırakalı aylar oluyor ama konu açanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Selamlar, ben roleplay tutkunuyum ve en son bir yıl önce SA:MP serüvenimi bıraktım. Vendetta, Vice, URP, Losland, Liberty, Bosphorus… Her yerin kitlesini ve adminlerini hemen hemen tanıyorum. FiveM'e nakletmeyi düşünüyorum fakat gördüğüm kadarıyla hard RP yapan bir sunucu yok. FiveM kanadında bir iki sunucu haricinde onlar ise saat istiyor ve benim binlerce saat fun RP adı altında fail RP ve trolling yapamam. Rage:MP kanadını hiç bilmiyorum, tavsiye bekliyorum.
Fivem tabi.

Voice RP şive komedisi
Text RP rol ortamı

Şimdilerde pek rol kaldı diyemem fakat yine de kırıntılardan bir şeyler yapmak istersen kesinlikle text rp yönel. Vendetta RPG'den sonra çok az bu sunucu yapar dediğim yer oldu fakat hiçbiri tutunamadı. Son kale VRPG yıkıldıktan sonra kalan sahalar pek iç açıcı olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı