ABD'ye gitmek için kaç dolar lazım?

Vazgeçtin sanırım, NT.

Yok espri olsun diye paylaştım o görseli TR de doktor olmak yerine Amerika'da garson olurum 1000 kat daha iyi.

Herhangi bir üniversite kazanırsan, work and travel ile 8-10k dolar civarı lazım diye duydum...

Size de çok teşekkür ederim arkadaşlar şu an 2 dolarım var PC'yi satıp oyuncu koktuğunu vb yaklaşık 3 4 bin dolar yapıyor bir işdede çalışıp gitmeyi düşünüyorum ingilizcem hayatta kalma açısından iyi.

İngilizcenizi cidden geliştirmeye çalışın çünkü orada, burada suriyelilerin yaşadığı şekilde yaşayacaksınız. İnsanlar sizi 2. sınıf vatandaş gibi görecek. Bir de yarım yamalak konuşursanız çalışacağınız iş beklediğiniz gibi olmayabilir.

Bir işte de çalışıp gitmeyi düşünüyorum İngilizcem hayatta kalma açısından iyi.
1- Hayatta kalmaya yetecek İngilizce yeterli değil.

2- Yaştan dolayı resmi bir iş bulamazsın. Zaten lise döneminde hem çalışıp hem okuyacak birisini asla kabul etmezler.

3- Liseye başka ülkeden öğrenci kabulü olsa bile ailesinden yeterli maddi kaynağı kanıtlaması istenir. %99.99 ihtimalle daha ilk yıl bitmeden mecbur kalıp dönecek bir öğrenciyi hiçbir okul kabul etmez.

4- 3-4 bin dolar para ile hiçbir şey yapamazsın, çöpe atıp paşa paşa geri dönersin.

5- Plan yapmak için daha çok gençsin, daha olgunlaşmayı bekle çünkü planının tutarlı bir tarafı yok.

6- Bunun için önce öğrencilerin aldığı ve oturum izni olan vize alman gerekiyor. Bir liseden sana kabul gelse bile bunları alamazsan zaten gidemezsin. Ailen zaten maddi olarak bunu sağlayamaz bu durumda, ayrıca bu yaşta oraya giden kişiler için bir veli de gitmesi gerekiyor olabilir.

7- Bunların da üzerine bu yaşta oraya gidebilmen için ailenin ve kanuni bir temsilcinin sana bir belge vermesi gerekiyor.

Son düzenleme:

Hocam sizce minimun kaç k dolar lazım sizce gitmek için?
(Hani öneri olarak diyelim siz gittiniz zaman hangi eyalet ve ne kadar para alırdınız yanınıza?)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İngilizce çalışıyorum son günlerde okulda öğretilen ingilizcenin bir işe yaramadığını öğrendim okulda öğrendiğim ingilizce yukardaki linkte mürsel reis gibiydi şimdi biraz daha gelişti.

Boğaziçi EE mezunu bir abim, ABD'de bir üniversiteye davet ile Yüksek Lisans yapmaya gitmeden önce, ailesi kiraya verdikleri evlerini ve arabalarını satıp, çocuğun banka hesabına aktarmışlardı. Banka hesabında para görünmesi için.

Düşün, ne kadar para gerekli olduğunu.

Şey ben okumaya değil mülteci olup çalışmayı düşünüyorum hocam.
Şey ben okumaya değil mülteci olup çalışmayı düşünüyorum hocam.
Ordan zengin bir milf bulup evlenmeyi düşünüyorum .(!)

Son düzenleme:
Zaim dünya!
Lanet olsun kapitalizm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…