Aslında tam anlatamadım, olay şöyle. Şimdi bu bilgisayarın toplanmasında onların da katkısı olduğu için bu bilgisayar hepimizin bilgisayarı olmuş, ve bu yüzden bilgisayara katkıda bulundukları için korsan oyun indirmek istiyorlar.
İsim veremem. Ama google'a ''sağlam crackli oyun indir'' yazınca ilk çıkan güvenli oluyor
Ya da burada güvenilir siteler veriliyor. GARANTİ EDEMEM ama Reddit kullanıcılarına güvenmek gerek.
https://www.reddit.com/r/CrackWatch/comments/8opuhg/crack_watch_beginners_guide_to_crack_watch/
Link önizlemesi açılırda banlanırım diye sadece görüntü olarak yazdım. Kopyalayıp taryıcıya yapıştır. Yoksa tıklayarak giremezsin.
Ben korsana karşı değilim hiç kimse kusura bakmasın ben bir oyuna 400 birim vermem ya komşu ülke 60 birim e alırken hem de, verilen emeğe hiçbir sözüm yok yaptığımız da yanlış ama bir atasözü derki "Nerde beleş oraya yerleş."
Onlara oyun yapmanın kolay olmadığını‚ gecesini gündüzüne katarak oyun yapıldığını ve buna karşılık belirli bir miktar para ile satışa sunulduğunu söyledim ve biraz empati yapmalarını istesem bile kendi bildikleri yoldan gidiyorlar.
Virüslü olanlar genellikle düşük boyutlu oyunlar oluyor. Size bir bilgi vereyim bir GTA 5 en en en fazla maksimum derecede 35 GB'a indirilir, siz gidip 10 MB'a GTA 5 indirirseniz...
O zaman sen onlara al. Bence biraz fazla abartıyorsun. Onların korsan indirmesiyle şirket fakan batmayacak. 50 lira olması gereken oyunu bize 300 liraya satan da onlar.