Abilerim korsan oyun indirmek istiyor

Bilmek istemiyorlar bundan dolayı zorlama inan daha iyi zira yıpranmazsın

Arkadaşlar güvenilir bir site önerin diyeceğim de bir Torrent sitesi ne kadar güvenilir olabilir ki? Madem ısrarcılar.

Arkadaşlar güvenilir bir site önerin diyeceğim de bir Torrent sitesi ne kadar güvenilir olabilir ki? Madem ısrarcılar.
Cidden güvenli ben kullandım dedim ya.Sanırım oyunların crack dosyalarını virüs olarak algılıyordu.Fakat bir zararını görmedim.

Bilgisayar seninse şifre koy verme. Git kendi bilgisayarına yükle korsan oyun de. Babam da olsa bilgisayarıma el sürdürtmem.
Ya şimdi mantıken bilgisayarın bir kısmı onların da olacak çünkü kendi bilgisayarları da var ama bayağı kötü. Şifre koysam döve döve alırlar benden büyükler karşılık da veremem.

Yemezler bence o şaka programını ya.
Yani arkadaşlar kaçarı yok galiba. En az virüs yeme ihtimali olan bir Torrent sitesi bulmam gerek. Önerileriniz?

Bu arada "Deepfreeze" adındaki program da işine yarayabilir. Bilgisayarı aldığın anda onu kurar bir şifre belirlersin bilgisayara oyun yüklerler sonra kapatıp açınca her şey eskiye döner.
not: bilgisayardan anlıyorlarsa ya da biraz araştırma yaparlarsa sanırım deepfreeze'i deactive eden bir kaç yazılımı bulabilirler bilgine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…