Abilerim korsan oyun indirmek istiyor

Yanında virusde indirirse kesersin disk parasını.

Burada torrent sitesi önermek yasak. Benim tek önerim illaki bir antivirüs bulunsun sistemde. Böyle insanların düşüncelerini anlayabiliyorum elle tutulabilen bir şey olmayınca emek verilmiyormuş gibi geliyor onlara.

''O zaman sen bir oyun yapta görelim (!)'' görelim diyebilirsin.
Veya daha mantıklısı ''Sen hırsız mısın? Korsan yüklemenin hırsızlıktan farkı yok, bakkaldan çikolata çalmakla aynı şey.'' de. Gerisi onların vicdan işi.
Zaten o tipler yüzünden her oyunda Türkçe yok.

Ek not olarak, dikkat ettiyseniz son 6-7 yıldır Türkçe oyun bulmak o kadar da zor değil eskiye göre.
Neden mi ? Çünkü korsan kullanımı azaldı ve bizim millet Steam, oyun konsolları vb. platformlar ile yeni yeni orijinal oyun almakla tanışır oldu ( tanıştı ).

Hocam tek bildikleri oyun oynamak bilgisayar hakkında tüm ihtiyaçlarını bana yaptırırlar. Torrent oyunu da benim indirmemi istiyorlar.

Hocam tek bildikleri oyun oynamak bilgisayar hakkında tüm ihtiyaçlarını bana yaptırırlar. Torrent oyunu da benim indirmemi istiyorlar.
Bir oyun indir, sonra çaktırmadan ''virüs indir'' yazıp birisini yükle.

Şaka yapmıyorum bakın ciddiyim. Ancak öyle güçlü bir şey değil kolay silinebilir bir şey yükleyin ki sonradan dert olmasın.

Technopat sayesinde korsan oyunun zararlarını ve emek hırsızlığı olduğunu öğrendim. Ama abilerimi ikna edemiyorum. Biri yavaş yavaş ikna oldu gibi ama diğeri hala inatçı.

Oo o zaman bir tık işin kolay! Alttaki dostumun örneği bence en iyi mesaj onu uygulamak en mantıklısı olabilir.

"Ucuz etin suyu yavan (kötü) olur." diye bir atasözü var.. Korsan indirdiğiniz hem yazılım sisteminizi günden güne yoracak ve kötüleştirmeye başlayacaktır.

"Ucuz etin suyu yavan (kötü) olur." Diye bir atasözü var. korsan indirdiğiniz hem yazılım sisteminizi günden güne yoracak ve kötüleştirmeye başlayacaktır.

Tabi tecrübesizlere önermem 2 güne formatlık olur PC, zaten şu sıralar Epic Games güzel şeyler yapıyor onları takip etmek lazım. Ayrıca oyun diye trojan vs indirmeleri çok muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…