Ability Power Teemo

Teemo korkak bir Hero'dur. Kesinlikle kombattan kendi gücüyle yoksun bırakılmaya zorlanmış bir karakterdir. Q Skill'i kaçarken kesinlikle hiç bir işe yaramaz. Çünkü Melee Hero'ların bile Range Skill'leri var. Koşması sadece Gang yaparken veya adam kovalarken etkili, kaçarken hiç bir şekilde bunu ortaya koyamaz. Mantarları evet abartılıdır.

Vladimir, kesinlikle tank değil, caetay haklı. Her ne kadar çok abartılı HP'si olsa da, her ne kadar çok abartılı Range'i de olsa da, her ne kadar "Ezikler oynayamıyor. Alsınlar bunu kullansınlar para basıp." diyerek piyasaya sürülmüş uyduruk bir karakter de olsa, Team Fight'larda asla ve asla gelen bir çok hasarı es geçemez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seninle pek tartışmak istemiyorum. Ancak yine de açıklayacağım.

Global-EU karşılaştırmamda Player üstüne değil, oyun stili üstüneydi. Global'de herkes alan Hero'ları alıp, büyük bir kavgada işi hallederken, EU'da Kassadin, Janna, Sona gibi aşırı mobil Hero'larla düşmanı kite yaparak oynuyor.

Ve şimdi bomba:

Geri planlı Caster olamaz. Carry'ler geri planlı oynar.

W = Diyelim adam yanına Flash'ladı. W Skill'i seni kurtaramaz. Diğer bütün Caster'lar da Teemo'nunkinden daha iyi bir kaçış manevrası var.

Olaf'ın takımdan 1-2 kişiyi kesmesi... Olaf'ı durdurması gerekiyor Caster'ların. Blind tabii ki kullanışlı, ancak 1-2 kişi çoktan gittiyse takımdan, işler pek iç açıcı değil.

Minion'lar da yoksa bile, kavgaya gelen adamlarda var. Minion'lar basmadan önce patlatabilirler. İstenmeyen Lane'lerin Push'lanması zararlı.

Adamların kaçış yollarına mantar. Eğer oraya mantar koymaya gittiysen, çok büyük risk almışsın demektir.

Vladimir. Asla bir tank değildir. Sanırım tank kavramın hatalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Damage stack Item'i alın, Guinsoo + AP Item'lerı ile Teemo uçabiliyor. AP'nin yararları ise, Poison'u gelişiyor. Mayınlar baya güçleniyor ve şu Blind Dart aşırı vuruyor. Onu yenme taktiği ise bana göre önce hızını kesip, işi Caster'lara bırakmak ve Oracle'lı takılmak. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunu yanlış sınıflandıryorsunuz. Bu bir takım oyunudur ve Teemo da bu takıma adapte edilmiş bir Hero'dur. Solo olarak çok büyük işler yapamayacağı su götürmez bir gerçek. Ama takım için büyük işler başaran bir Hero'dur. Ve Skill'leri de takım oyununa en çok uyan Hero'lar arasındadır bana göre.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar AP Teemo nasıl 1v1'de iş yapmaz diyorum. Adam Meele ise hele dağıtıyor, adam gelince olduğu yere bir mayın + Blind Dart, sonra CD'si bitince Blind'e devam. Rakip yatar ya direk.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teemo oyun başında kaçak oynasa da oyun ilerledikçe AP ve AD sayesinde epey güçleniyor. Bir de mantara basmış birini buldun mu, iş tamamdır. Artık o düşünsün. :p Adam ne olduğunu anlayana kadar pert oluyor...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam o zaman, Teemo'ya OP damgasını vuruyorum ;

roisinmurphblpl.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı