Abim hep bana karışıyor, ne yapmam lazım?

Satellite ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Ne zaman karışacağı belli olmadığı için sürekli açık durmasını önerdim, eğer alan sıkıntısı varsa telefona SD kart takabilirsin.

Telefonum sürekli yanımda dedim pardon yanlış yazmışım kusura bakma.
Çak beş kardeşi.
Geçen sene bir kere abim beni sinirlendirdi abimin beline vurdum 3 saat nefesi gitti kendine gelmedi bende evden kaçtım parka gittim 3 saat eve gelmedim abim kendine gelene kadar ne yapacağım?

Şimdi ne desem sizi dövebilir o yüzden aklınızdan ne eserse onu yapın.

Acaba bu gece abimin yatağına su dökeyim mi altına yapmış gibi olsun ya da abimi yatağına bağlayayım mı sizce hangisini yapayım aklınıza gelen cezayı söyleyebilirsiniz serbestsiniz?

Dostum 20 yaş yok ya arada.
4 yaş aşırı değil, kendini savun.
Savunmaz isen buna devam eder.

Sözlü savunmaktan bahsetmiyorum.

Acaba bu gece abimin yatağına su dökeyim mi altına yapmış gibi olsun ya da abimi yatağına bağlayayım mı sizce hangisini yapayım aklınıza gelen cezayı söyleyebilirsiniz serbestsiniz?

Abinle otur konuş. Olmadı babanı bir şekilde ikna et. Bu ciddi bir ailevi sorun. Ya bu sorunu çözeceksin ya da biraz daha büyüyene kadar dayanacaksın. Çok seçeneğin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…