Abinle otur konuş. Olmadı babanı bir şekilde ikna et. Bu ciddi bir ailevi sorun. Ya bu sorunu çözeceksin ya da biraz daha büyüyene kadar dayanacaksın. Çok seçeneğin yok.
Geliyorlar tehtidi her zaman işe yarar.
Sana vurduğu zaman tüm gücünle bacak arasına vur 1 gün kendine gelemez gelince de korkak davranır sana her vurduğunda böyle yaparsan hiçbir şey yapamaz dediğim şey aynı toptan korkmak gibi bir kere yüzüne gelince korkuyorsun tutamıyorsun denemelisin bence.
Abin sana karışıyor, senin de gücün yetmiyorsa, yapabileceğin tek şey: Onu hiç önemsememek ve kendine hedefler koyup işine bakmak. Asla abine ters cevap verme ve işine bak. Zamanla senden taviz alamadıkça aranız biraz soğuyup saygılı bir hale gelecektir.
Acaba bu gece abimin yatağına su dökeyim mi altına yapmış gibi olsun ya da abimi yatağına bağlayayım mı sizce hangisini yapayım aklınıza gelen cezayı söyleyebilirsiniz serbestsiniz?
Evet, troll. Son zamanlarda yeni üyeler (ikinci hesaplar) bu tarz troll konular açmaya başladı. Konuyu açtıktan sonra da ya cevap yazmıyorlar ya da bu konuda olduğu gibi saçma sapan cevaplar yazıyorlar.Troll mu konu bu ne mantık?
Bu forumda hiçbir konuda bu kadar çok gülmemiştim Allah'da sizi güldürsün. Ciddi bir şekilde konu sahibine yardımcı olmak gerekirse de eğer abinle cüsse olarak pek farkınız yoksa sana saldırdığında sende ona saldır hakkından gelebilirsen bir süre sonra pes eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.