Abim İçin Endişeleniyorum

Nigtslife

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar abim şu an lise mezunu. Üniversitede istediği yer tutmadı, tekrar deniyor. Ama ben sanki ona engel oluyormuş gibi hissediyorum.
Mesela ben bilgisayar oynuyorum geliyor beni izliyor. O da oynamak istiyor falan. Bu şekilde yani ne yapmam gerek? Endişeleniyorum abim için. Ve üzülüyorum dikkatini dağıtıyorum diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumu ben de yaşamıştım. Onun başarılı olması için ben oynamamaya başladım ve ben de ders çalıştım. Böylece o da bana bakarak ders çalışmaya devam etti. Bu şekilde günler geçti. Belki çok istiyorsun oyun oynamak şu günlerde ancak 1 sene bekleyip abin sınavı kazanınca oyun oynasan hem senin için hem de abin için çok yararlı olur. Ancak bunu yaparken birden oyun oynamayı bırakma. Yavaş yavaş oynama süreni azalt. Bunu da sıfırlama tabi abinle filan birlikte oynayın. Böylece abinin moralini de yükseltirsin ve bu onun için de iyi olur.

Bu durumu ben de yaşamıştım. Onun başarılı olması için ben oynamamaya başladım ve ben de ders çalıştım. Böylece o da bana bakarak ders çalışmaya devam etti. Bu şekilde günler geçti. Belki çok istiyorsun oyun oynamak şu günlerde ancak 1 sene bekleyip abin sınavı kazanınca oyun oynasan hem senin için hem de abin için çok yararlı olur. Ancak bunu yaparken birden oyun oynamayı bırakma. Yavaş yavaş oynama süreni azalt. Bunu da sıfırlama tabi abinle filan birlikte oynayın. Böylece abinin moralini de yükseltirsin ve bu onun için de iyi olur.
O şekilde doğru diyosunda evde çok sıkılıyorum yapım gereği ders çalışamam. Cidden çalışamam çalışmaya başladığım an off ne zaman bitecek derken buluyorum kendimi.
Abim çok oynamıyor aslında genellikle içeride test çözüyor zaten test çözemediği zaman elinde akıllı telefonu haber okuyor falan.

O zaman bilgisayarı abinin çalıştığı odadan başka bir yere götüreceksin ki seni görüp oyun oynamak istemesin. Bak bu işler zordur. Ben şahsen kendim üniversite kazanacağıma abimin kazanmasını yeğlerim. Çünkü ben bir şekilde kazanırım. İnsanlar için hele ki sevdiğin insanlar için bu hayatta bazı fedakarlıkları yapman gerekiyor. Bu da onlardan birisidir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı