Minecraft sunucu 1.21.8 sürümü veri kaybı olmadan 1.21.10'a nasıl yükseltilir?

lowinyep

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlarımla oynadığım, benim PC'm üzerinden açtığım bir sunucuda oynuyoruz. Bu sunucunun sürümü 1.21.8 sürümü. 1.21.10 yapmak istiyorum ama denediğimde dünyadaki, netherdaki yapılar gidiyor, enddeki yapılar da gidiyor. Bu sorunlar olmadan nasıl versiyonu yükseltebiliriz? Servera Hamachi ile giriyoruz bu arada.

Arkadaşlarımla oynadığım, benim PC'm üzerinden açtığım bir sunucuda oynuyoruz. Bu sunucunun sürümü 1.21.8 sürümü. 1.21.10 yapmak istiyorum ama denediğimde dünyadaki, netherdaki yapılar gidiyor, enddeki yapılar da gidiyor. Bu sorunlar olmadan nasıl versiyonu yükseltebiliriz? Servera Hamachi ile giriyoruz bu arada.

Aternos mu?

Eğer plugin vs. yoksa başka bir dosya içerisinde 1.21.10 sürümünde bir sunucu kurun, daha sonra eski sunucudaki "World", "World_Nether", "World_The_End", ismindeki klasörleri diğer sunucuya taşıyın.

Yeni bir klasör açın, oraya 1.21.10 sürümünün sunucu dosyasını atın ama başlatmayın.

Ardından 1.21.8'deki world, world_nether ve world_the_end klasörlerini 1.21.10 klasörüne taşıyın.

1.21.10 sürümünü başlatın ve gerekli server.properties ayarlarını yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı