Abimi üzmemek için ne yapabilirim?

Mesajları okumadığınız çok belli, ailemin anlatmam durumunda nasıl tepki verdiğini açıkladım; ayrıca burası yardımlaşma formu.

Bu ne tavır böyle? Konuya girmeme gibi bir seçeneğin var. Hem kişinin sağlık açısından problemleri olduğunu belirtmiş, elinde olan bir şey değil. Yardımcı olmak istemiyorsan konudan çıkabilirsin. İyilik yaptıkça yaygınlaşır, iyilik veya yardım etmek için illa ailesinden olmana gerek yok.

"Büyük düşünün ve şerefli olun!" kendi profiline yazdığın yazıyı okuyup bence ondan anlam çıkarmayı düşün.

Mesajları okumadığınız çok belli, ailemin anlatmam durumunda nasıl tepki verdiğini açıkladım; ayrıca burası yardımlaşma formu.
Takmayın, göz ardı edin geçin.

Öncelikle konuyu tam okumadım, yaşın kaç? Küçükse çoçuksu hareketler sergilemen doğal bir şey. Abin senin 20-25 yaşında biri gibi davranmanı mı bekliyor? Ama küçük değilsen davranışların tam olarak ne bilmiyorum ama gözden geçirmen gerekebilir eğer cidden rahatsız hareketler sergiliyorsan.

Çocuğum olsa ve bir problemi olsa, forumdaki tanımadıklarına değil bana anlatmasını isterdim. Mesajları okumadım. Annesi ve babasına anlatmasına rağmen sorunu çözemediyse, başka aile büyükleri ile denemeli. Sonuçta 12 yaşında. Çok küçük.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için hocam, gerçekten neden böyle yapıyorlar anlam veremiyorum.
Mesajları okuyun hocam, okuduysanız ise kusura bakmayın.

Arkadaşların önerdiği şeyleri haklıymış gibi önerme bana burada, benim burada kendimi ezdireceğimimi düşünüyorsun? Mesajları okumadan yorum yapma hakkın bulunmamakta.

Mesajları okusan anlardın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…