Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 8 Temmuz 2021 #61 Silinen üye dedi: Mesajları okumadığınız çok belli, ailemin anlatmam durumunda nasıl tepki verdiğini açıkladım; ayrıca burası yardımlaşma formu. Genişletmek için tıkla... Dostum abinle aranizda 16 yas cok fazla degil mi? Boş ver kendin takıl. Keske 3 4 yas falan olaydı.
Silinen üye dedi: Mesajları okumadığınız çok belli, ailemin anlatmam durumunda nasıl tepki verdiğini açıkladım; ayrıca burası yardımlaşma formu. Genişletmek için tıkla... Dostum abinle aranizda 16 yas cok fazla degil mi? Boş ver kendin takıl. Keske 3 4 yas falan olaydı.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2021 #62 Berkant29 dedi: Dostum abinle aranizda 16 yas cok fazla degil mi? Boş ver kendin takıl. Keske 3 4 yas falan olaydı. Genişletmek için tıkla... Keşke hocam. Hocam, kendiniz beni korkutmuyorsunuz; merak etmeyin benim dinimde yukarıda Allah vardır. Biz ondan korkarız, sizin gibilerden değil.
Berkant29 dedi: Dostum abinle aranizda 16 yas cok fazla degil mi? Boş ver kendin takıl. Keske 3 4 yas falan olaydı. Genişletmek için tıkla... Keşke hocam. Hocam, kendiniz beni korkutmuyorsunuz; merak etmeyin benim dinimde yukarıda Allah vardır. Biz ondan korkarız, sizin gibilerden değil.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 8 Temmuz 2021 #63 Silinen üye dedi: Keşke hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de yasinin 12 oldugundan emin misin bionda 22 yaziyor ve hocam diyorsun?
Silinen üye dedi: Keşke hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de yasinin 12 oldugundan emin misin bionda 22 yaziyor ve hocam diyorsun?
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2021 #64 Berkant29 dedi: Bir de yasinin 12 oldugundan emin misin bionda 22 yaziyor ve hocam diyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam forum belki kabul etmez diye, büyük girmiştim; hocam demenin sebebi ise herkesden öğreneceğim şeyler var.
Berkant29 dedi: Bir de yasinin 12 oldugundan emin misin bionda 22 yaziyor ve hocam diyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam forum belki kabul etmez diye, büyük girmiştim; hocam demenin sebebi ise herkesden öğreneceğim şeyler var.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 8 Temmuz 2021 #65 Silinen üye dedi: Hocam forum belki kabul etmez diye, büyük girmiştim; hocam demenin sebebi ise herkesten öğreneceğim şeyler var. Genişletmek için tıkla... Tamadır.
Silinen üye dedi: Hocam forum belki kabul etmez diye, büyük girmiştim; hocam demenin sebebi ise herkesten öğreneceğim şeyler var. Genişletmek için tıkla... Tamadır.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2021 #66 Ah, peki benim dinime inanmak zorunda değilsin; ama saygısızlık yapmamak zorundasın.
TarikTamer35 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 299 8 Temmuz 2021 #67 Coolkaan123 dedi: Düzgün haraket et, sırf eniştem, saygı'dan dolayı, aile içinden utanmadan, babama pitbull gibi çocuk yetiştirmişsin dedi. Genişletmek için tıkla... Masayı yumruklayasım geldi.İç çektirtti bana bu mesaj.
Coolkaan123 dedi: Düzgün haraket et, sırf eniştem, saygı'dan dolayı, aile içinden utanmadan, babama pitbull gibi çocuk yetiştirmişsin dedi. Genişletmek için tıkla... Masayı yumruklayasım geldi.İç çektirtti bana bu mesaj.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #68 Cidden saçmalıyorsun dostum.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2021 #69 Konumuz tekrar açılmış bulunmakta arkadaşlar, moderatör arkadaşlara çok teşekkürler; yakın sürede durum ile ilgili bilgilendirme yapacağım herkese huzurlu geceler.
Konumuz tekrar açılmış bulunmakta arkadaşlar, moderatör arkadaşlara çok teşekkürler; yakın sürede durum ile ilgili bilgilendirme yapacağım herkese huzurlu geceler.