Ablamın geçmişi ve toplumsal bakış açısındaki çelişkiler

kız eli tutmamış.
Bu laf da nereden çıktıysa artık, kadın erkeğin elini tutar. Erkek kadının değil. Gidersin konuşursun buluşursun sinyal alırsın, hafif hafif yürümeye devam edersin kız ciddiyse senle ciddi ilişkiye başlar, yani yapmak için yapmak marifet bir şey değil, amaç hayatını paylaşmak, bir geleceği ve koruyup kollayabilecek kadar erkek olmayan adama kız mız vermez kimse.

Bu laf da nereden çıktıysa artık, kadın erkeğin elini tutar. Erkek kadının değil. Gidersin konuşursun buluşursun sinyal alırsın, hafif hafif yürümeye devam edersin kız ciddiyse senle ciddi ilişkiye başlar, yani yapmak için yapmak marifet bir şey değil, amaç hayatını paylaşmak, bir geleceği ve koruyup kollayabilecek kadar erkek olmayan adama kız mız vermez kimse.

Kız vermekten sözlenmekten bahsetmiyorum hacı nerelere uçtun sen? Lisede üniversitede her konuştuğun kız arkadaşınla evlilik hayalleri mi kuruyorsun? "Yapmak için yapmak" değil, genel olarak kızlarla iletişimden bahsediyorum bunlar olan şeyler. Ayrıyeten söylediğin şey de anlamsız. Erkek kadının elini tutamaz diye bir kural mı var?

"Şunu yapamayan erkek değildir, erkek kadının elini tutmaz".

Şu ergen maskülenlik tavırlarınızdan çıkıp hayatla tanışın. İnsan belli bir zamandan sonra fikirlerinin çok da önemli olmadığını anlıyor.

Her konuştuğum kızla sevgililik düşündüğümü nerede söylemişim tam olarak?
Bende diyorum ki her kızla sevgililik yani tek eşlilik uzun süreli ilişki kurmayacaksanız kurmanıza da gerek yok, lise-üniversite tamamen ergen yuvası dostum, tek eşlilik ve uzun süreli ilişki daha makul olanı ama birden fazla kızla görüşüp buluşma da yapabilirsin ki o tarz hem vakit kaybı hem bir şey katmıyor.

Bende diyorum ki her kızla sevgililik yani tek eşlilik uzun süreli ilişki kurmayacaksanız kurmanıza da gerek yok, lise-üniversite tamamen ergen yuvası dostum, tek eşlilik ve uzun süreli ilişki daha makul olanı ama birden fazla kızla görüşüp buluşma da yapabilirsin ki o tarz hem vakit kaybı hem bir şey katmıyor.

Lisede "bir kız bulacağım uzun bir ilişki yapacağım" kafasına girersen lise hayatın boyunca sevgilin olmaz. Lisede veya direkt ergenliğinde sevgili yapamamış insanlar ciddi ilişkide veya evlendiğinde çok zorlanır. Sıfırdan başlamak mı önceden deneyimleyip öyle başlamak mı?

Ayrıyeten ergen yuvası olan bir yerde uzun süreli ilişki yapamazsın. Kızlar gelir gider. Doğruyu bulana kadar da okulun biter. Ciddi ilişki düşünme yeri değil oralar.

Ha belki şanslısındır. Uzun süredir konuştuğun bir kızla sevgili olursun bakarsın her şey yolundadır, o farklı konu. Herkese nasip olur mu olmaz tabii.

Yok direkt sana karşı bir şey dememiştim zaten de sürekli kızlarla içli dışlı olmakta iyi değil tamamen pasif kalmakta, kadınlar zaten erkekler tarafından korunmak istedikleri için daha dışa dönük maskülen tipleri daha çok tercih ediyorlar. Kadına karşı muhtaçlık yapmaya gerek yok yani sen erkeksen senin opsiyonların olabilmeli. Tamamen çarpık kimin eli cebinde olmayan ilişkiler o yaşlarda çok oluyor o yüzden dedim yoksa normal şekilde düzgün bir ilişkin olabilir onda sorun yok. Ama ciddi olan kızla ciddi olursun, ciddi olmayanla ciddi takılmazsın, adamına göre yani. O yaşta sevgili, flört, kanka, dost, arkadaş cart curt yapmak istemeyen kızlar olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı