Nergiee
Centipat
Ablamla bir türlü anlaşamıyorum. Bu konuyu açma nedenim kimin haklı olduğunu bilmemem. Ablam sürekli manipüle eden tiplerden ve kendisi de ben çok manipüle ediyorum. İnsanları diyor ve beni de bu işe katıyor ben onunla iyi anlaşmaya çalışırken beni manipüle ediyor. Mesela haksız veya haklı olduğumda beni suçlu hissettiriyor ve ben özür diliyorum. Kendisi hiçbir zaman özür dilemez ve gururu kırılır özür dileyince, ben özür dileyince de kendini bir şey sanar ve ben haklıyım tribine girer. Özür dilediğim konuları kavgada hatırlatır. Çok sinir oluyorum. Hayatım iç açıcı olmadığına rağmen o da böyle yapıyor ve her zaman küsüyoruz. Bugün de küstük ve kendisini bir şey sanıyor. Erkekler benim peşimde koşuyor diye hava atıyor. Ben anlamıyorum oyunda erkek arkadaşları var ve kendini öyle tatmin ediyor. R kırıcı sözler söylüyor olabilirim ama hak ediyor. Manipüle nasıl edilir videosu izleyip oyundakilere kibar davranıp bana da hayvan gibi davranır ve ben onunla konuştuğumda cevap vermez. Varı yoğu oyundaki erkek arkadaşları. Bir de sevgilisi var aldattığını düşünüyorum. Ucuz birisi onunla iyi anlaşmaya çalışıyorum. Ergen gibi bana ben onu kıskanıyormusum öyle diyor. Bana sizce nasıl birisi ben mi sadece böyle düşünüyorum. Kendi karakterini iyi sanıyor çok mu aşırı davranıyorum. Ona karşı kardeş arasında kavga olur ama bu kıskançlık ben ona bir şey yapmıyorum. Sizce kim haklı? Onunla bir daha konuşmayacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: