Ailemle anlaşamıyorum

Numaramı atayım da yaşıtlarının yaptığı panelden benim ailemin T.C.'sini çıkartıp evime kurye gönder değil mi? Siz o yollardan geçerken biz dönüyorduk dostum. Ayrıca niyetin kötü değilse diye de şunu söylemek istiyorum benim haklı olma gibi bir isteğim yok fakat bir şeyi anlamayan sadece kendini haklı görmek isteyen iki kişi var bu da onun ailesi ve onları sözlerle ikna edebilse zaten hoca da tutardı desteği de alırdı sevgisini de alırdı fakat bunları alamadığı için bu konuyu açıp bizden yardım istedi durum vaziyet bu. Bu duruma karşı da ancak onların sen yapamazsın edemezsin dediği konuları konu sahibi başarırsa hem onları şaşırtıp sözlerini boşa çıkaracak hem kafası rahatlayacak ( üniversteyi kazandığı için ) Bu sayede ailesi konu sahibinin hakkına girdiğini, hakkında yanıldıklarını ve bu yüzden de üzüntüye gireceklerdir ve bundan dolayı da hem ondan özür dilemek isteyeceklerdir hem de artık ona sevgiyle yaklaşacaktır.

Rica ederim. Önümüzde ki sene üniverstenizi kazandığınız da buraya yazmanızı bekliyor olacağım. Unutmayın bir dönem yapmadığınız sorumluluklar bir ömür boyunca çekersiniz. İyi günler dilerim. :)

Benim yüzümden tartışma oldu biriyle aranızda kusura bakmayın ya

Benim yüzümden tartışma oldu biriyle aranızda kusura bakmayın ya
Önemli değil her fikir, benzer ve aynısı olsa her şeyin devası da olmaz. Fikirler tartışılır ve en doğrusu bulunup uygulanır. Şimdi siz bunları düşünmeyip kendinizi motive edin. Artık çalışmaya başlayıp başarın ve sonuçlar açıklandığında buraya yazmayı unutmayın. Moraliniz düştüğünde, motiveniz söndüğünde buraya gelip dertleşebilirsiniz bizle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı