Abode Premiere Pro'ya yüksek boyutlu dosyayı nasıl atarım?

Schultz00

Centipat
Merhabalar, ben Adobe Premiere Pro'da video editleyeceğim fakat video dosyasını Premier'e atarken "yanıt vermiyor" hatası alıyorum. Dosya boyutu 35 GB. Nasıl aktarıp videomu editlerim, yardımcı olabilir misiniz? Dosya türü MP4.

Merhabalar, ben Adobe Premiere Pro'da video editleyeceğim fakat video dosyasını Premier'e atarken "yanıt vermiyor" hatası alıyorum. Dosya boyutu 35 GB. Nasıl aktarıp videomu editlerim, yardımcı olabilir misiniz? Dosya türü MP4.

Aynı sorundan muzdaribim, var mı bir gelişme?

Evet deneme yanılma yolu ile bir sonuca ulaşmış bulunmaktayım.

Kısaca özetlemem gerekirse bu tamamen HDD'nizin ya da SSD'nizin yazma/okuma hızları ile alakalı bir durum söz konusu. Tabi sisteminizinde iyi olması göz önünde olan bir durum.
25GB'lık bir dosyayı normal HDD üzerinden Adobe Premiere Pro uygulamasında okutmaya çalıştığımda yanıt vermiyor diyerek programı kullanılmaz moda geçiriyor.
Aynı dosyayı M.2'den programa okutmaya çalıştığımda ise aynı hatayı veriyor ama hata ekranında yaklaşık 1-2 dakika bekledikten sonra videoyu işleyerek sahneye koymaya hazır hale getiriyor.

Premiere Pro ve editlenecek dosyanın M.2'de olması büyük bir avantaj söz konusu.
Tahminimce SSD ve HDD' yanıt vermiyor ekranında belirli bir süre bekledikten sonra işlenmeye hazır hale geleceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı