Abonelik taahhüt süresi ile cihaz taahhüdü farklı

Mertcan Tarkan

Kilopat
Merhaba;

İki senelik internet aboneliğine müşteri hizmetleri üzerinden onay verdim ve modem hediye denildi. Paket geçişine onay verdikten sonra modem ile ilgili olan durum (36 ay kalma sözüne modem hediye imiş) tarafıma bildirildi ve sonra tekrar onay verdim. O an için düşünemedim, iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Sorum şu: eğer iki sene sonra internet servis sağlayıcısını değiştirirsem veya hattımı iptal ettirirsem sadece cihazın kalan taksitlerini ödemekle mi mükellefim? Bu arada, evraklar elime henüz ulaşmadı.

Emin değilim ama şöyle bir durum var sanırım. 24 ay değil sanırım 36 ay kalma sözü vermişsiniz ki modem şu an hediye. Eğer 24 ay sonunda iptal ettirirseniz, cayma bedeli + modemin kalan ücretlerini ödeyebilirsin (modem hediye değil kısaca). Ama en sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetleri verir, aramanız lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı