Steam Days Gone alınır mı?

Dusk06

Decipat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam arkadaşlar. CS envanterinde de 2 dolarlık kasa var aslında 14 dolara geliyor tam olarak. Bende konsol var ancak şu an yanımda değil ve bildiğiniz üzere Steam'de PlayStation özel oyunları indirimde ancak bu oyunları PC'de almak mantıklı mı? Uncharted 4'ü bir kez PC'de oynadım ancak konsolda ki kadar zevk vermedi. PS+'da sanırsam Days Gone'de vardı ancak iptal ettiğim için maalesef oynamıyorum. GoW serisine de başlayasım var aslında ama bu oyunları acaba konsolda mı oynamak daha mantıklı yoksa PC'de mi ona karar veremedim. Days Gone gördüğüm kadarıyla motor sürüp, zombilere sıktığımız bir oyun ve klavye fare ile keyifli olur diye düşünüyorum ama emin değilim. Bu tarz PS özel oyunları sizce konsolda mı yoksa PC'de de keyifle oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Selam arkadaşlar. CS envanterinde de 2 dolarlık kasa var aslında 14 dolara geliyor tam olarak. Bende konsol var ancak şu an yanımda değil ve bildiğiniz üzere Steam'de PlayStation özel oyunları indirimde ancak bu oyunları PC'de almak mantıklı mı? Uncharted 4'ü bir kez PC'de oynadım ancak konsolda ki kadar zevk vermedi. PS+'da sanırsam Days Gone'de vardı ancak iptal ettiğim için maalesef oynamıyorum. GoW serisine de başlayasım var aslında ama bu oyunları acaba konsolda mı oynamak daha mantıklı yoksa PC'de mi ona karar veremedim. Days Gone gördüğüm kadarıyla motor sürüp, zombilere sıktığımız bir oyun ve klavye fare ile keyifli olur diye düşünüyorum ama emin değilim. Bu tarz PS özel oyunları sizce konsolda mı yoksa PC'de de keyifle oynanır mı?

Alınmaz 30 dolara aldım hiç sarmiyor çok sıkıcı mermi bulamiyorsun görevleri saçma.

Oyun için yorumum yok ama;

PC'de konsol ile aynı deneyimi yaşamak istiyorsan kontrolcü ile oyna. İnan bir farkı yok hatta pc'de daha yüksek grafikler ile daha keyifli hale gelebilir. Konsolu satıp TV'ye bir pc bağladım şuan tüm oyunlarımı bu şekilde oynuyorum.

Oyunu seversen konsol ya da PC neden fark etsin ki?
Hikayeli oyunları seviyorsan oynarsın diye düşünüyorum motor sürmesi zevkli olan bir oyun ama ben genelde hikayeli oyunları 2 saat oynayıp CS'ye girerim.

Ben PC de oynadım son derece zevkliydi sadece hikayesi biraz nasıl desem potansiyeli olan ama kullanılamayan bir oyun sonlara doğru çoğunlukla görevler tekrara biniyor oraya git şunu getir buraya git şunu al gel ancak ben son derece eğlendim özellikle motorla giderken karşına çıkan büyük zombi sürüleri ile savaşmak.

Son düzenleme:
2023 de eTail gibi key sitelerinde indirmde 80 TL'ye alınabiliyordu keşke o zamanlar alsaydın oyunu. Oynamış ve bitirmiş birisi olarak bu fiyat değmez, alma derim.

Hocam normal bir oynanış ile 20 30 saat arası gameplayi var. Hikayesi bana göre güzel ve sürükleyicidir. Bu bütçede alınır mı? Derseniz Uncharted, CoD Modern Warfare, tarkov, balckops Cold War gibi oyunlar ile aynı fiyatta tercih size kalmış.

Gereksiz gömülen bir oyun bence. Sürü olayı çok iyi oyunda sırf sürü avlamak için bile oynanır. Hikayesi biraz zayıf kalıyor tekrar eden görev çok var ama kesinlikle şans verilir. Böyle bir dünyaya sahip başka bir oyun yok maalesef keşke devamı da çıksa.

Hocam normal bir oynanış ile 20 30 saat arası gameplayi var. Hikayesi bana göre güzel ve sürükleyicidir. Bu bütçede alınır mı? Derseniz Uncharted, CoD Modern Warfare, tarkov, balckops Cold War gibi oyunlar ile aynı fiyatta tercih size kalmış.
Aslında şöyle şuan baktığımda PS+ en son sürümünde Uncharted, GoW, SpıderMan, TLOU gibi bir çok özel oyun var hani yıllık 3K gibi bir fiyat verip hepsini oynarım diye düşünüyorum da aralarından bazılarını bitirdim tabii elbet ama GoW serisine de başlarım bir yandan Days Gone akar gibi geldi ancak şuan konsolum yanımda değil bir süre ama Days Gone'yi değerlendirsem mi bilemedim bir daha bu fiyatlara düşer mi ondan da emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı