Abra 13.4 macOS için uyumlu mu?

izan

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba.
Elimde bir masaüstü, bir laptop var.
Masaüstü:
CPU:
Ryzen 2600X
GPU: NVIDIA 1660 Ti (uyumlu bir kart alıp bunun yerine takmayı düşünüyorum)
Anakart: ASUS TUF Gaming B450 PLUS
RAM: Patriot 16 GB 3200 MHz

Laptop:
Monster Abra 13.4
CPU: i7-8750H
GPU: NVIDIA GTX1050 Ti / Intel UHD 630

Amacım Logic kullanabilmek. Önceliğim mümkünse Laptop'a kurmak. Masaüstüne kurmam gerekirse de bana ekran kartı önerebilir misiniz? Bir de hangi rehberi takip etmeliyim? Herkese çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının desteği yok. Ayrıca işlemci tarafında kesinlikle demiyorum ama bir problemle karşılaşma olasılığın var. Masaüstü için sistemini ve bütçeni belirtirsen yardımcı olabilirim.
Laptopta kurulum yapamaz mıyım? Ekran kartına görüntü almak dışında bir ihtiyacım yok. Intel yeterli olacaktır, eğer uyumluysa.

Laptopta kurulum yapamaz mıyım? Ekran kartına görüntü almak dışında bir ihtiyacım yok. Intel yeterli olacaktır, eğer uyumluysa.
Masaüstü sistem için işlemci tarafında sıkıntı yok rahatlıkla kurabilirsin ama 1050Ti en son High Sierra'ya kadar destekliyor. Bu nedenle Logic zaten işlemci bazlı çalıştığı için Intel UHD 630 ile görüntü alabilirsin bir problem olmaz.

Bir önceki yorumum laptop içindi. Hackintosh'un 1660Ti desteği yok.

Merhaba.
masaüstü:
CPU:
Ryzen 2600X.
anakart: ASUS TUF Gaming B450 PLUS.
RAM: Patriot 16 GB 3200 MHz.

laptop:
Monster Abra 13.4.
CPU: i7-8750H.
GPU: NVIDIA GTX1050 Ti / Intel UHD 630.

Amacım Logic kullanabilmek. Önceliğim mümkünse Laptop'a kurmak. Masaüstüne kurmam gerekirse de bana ekran kartı önerebilir misiniz? Bir de hangi rehberi takip etmeliyim? Herkese çok teşekkürler.

Paylaşımlı ekran kartı kullanabilirsen olur belki. Ben şu sisteme OS Mavericks kurdum oradan yazıyorum.
Atom N455.
2 GB DDR2.
256MB VRAM Intel Graphics accelator 3150.
Merhaba.
Masaüstü:
CPU:
Ryzen 2600X
Anakart: ASUS TUF Gaming B450 PLUS
RAM: Patriot 16 GB 3200 MHz

Laptop:
Monster Abra 13.4
CPU: i7-8750H
GPU: NVIDIA GTX1050 Ti / Intel UHD 630

Niresh kur bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı