Abra A15 V17.2 harici ekran kartını kullanmıyor

Chewy

Hectopat
Merhaba, Görev Yöneticisi'neden kontrol ettiğimde ekran kartının %0 kullanıldığını görüyorum, Valorant tarzı bir oyuna giriyorum, maksimum %1, %2 gördüm sanırım. Laptopu yeni aldım, donanımsal bir sorun mu emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Anakart.png
    Anakart.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    14 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Ram slot 2.png
    Ram slot 2.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Ram slot 1.png
    Ram slot 1.png
    15 KB · Görüntüleme: 57
  • Görev yöneticisi.png
    Görev yöneticisi.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba, Görev Yöneticisi'neden kontrol ettiğimde ekran kartının %0 kullanıldığını görüyorum, Valorant tarzı bir oyuna giriyorum, maksimum %1, %2 gördüm sanırım. Laptopu yeni aldım, donanımsal bir sorun mu emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Ağır oyunlar olduğu zaman otomatik olarak harici ekran kartına geçecektir.

Mesela görüldüğü üzere valorantdayım ancak yine az kullanıyor, bir de RAM'i de az kullanıyor o konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Buradan böyle bir ayarda yaptım, yine aynı.

Dosya Ekleri

• Valorant görev yöneticisi.png
    Valorant görev yöneticisi.png
    504,6 KB · Görüntüleme: 83
  • Ekran 2.png
    Ekran 2.png
    79 KB · Görüntüleme: 58
Mesela görüldüğü üzere valorantdayım ancak yine az kullanıyor, bir de RAM'i de az kullanıyor o konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Buradan böyle bir ayarda yaptım, yine aynı.

Bende var hocam sanirim cok takilmiyorum Tomb Raider Shadow oynuyorum guc tasarrufunda oynuyorum.

Bence takılmayacak bir sorun değil, ekran kartını kullanmayacaksa çıkaralım o zaman ne anladım ben bu işten?

Yazilimsal olmasin hocam.
Bence takılmayacak bir sorun değil, ekran kartını kullanmayacaksa çıkaralım o zaman ne anladım ben bu işten?

08502551111 numarali musteri hizmetlerini arayin uzaktan baglanti isteyin.

Dosya Ekleri

• Valorant içi görüntü.png
    Valorant içi görüntü.png
    786,3 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Böyle mi? Eğer böyleyse hala aynı kullanıyor.

Aradım Valorant'ta kullanmıyacağını söyledi, GTA 5 indiriyorum denemek için.
Saçmalamışlar. GTA 5 gerek değil denemek için bakalım oyun içi değerleri atmamışsınız hala yükleme görüntüsünü atmışsınız.

Saçmalamışlar. GTA 5 gerek değil denemek için bakalım oyun içi değerleri atmamışsınız hala yükleme görüntüsünü atmışsınız.
Maçtaykenmi atayim?

Pek anlamadım, oradaki GPU1 GPU2 olayını siz anladıysanız son durum nasıl aydınlatırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• oyun içi 2.png
    oyun içi 2.png
    977,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı