Abra A5 15.10 soğutucu tavsiyesi

Candag35

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Monster Abra A5 15.10.1 laptop aldım. Ve PCmin altına soğutucu almak istiyorum. İzmir'in sıcak yaz aylarında PC'yi çok da zorlamak istemiyorum. Bu yüzden soğutucu almak isiyorum. Kararsız kaldım ve sizlerin tavsiyesini almak istedim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar. İyi ve sağlıklı günler dilerim.
PC'nin alt ızgaraları bu şekildedir.

Screenshot_20210608-194143_YouTube.jpg

Beğendiğim modellerde şunlardır.

IMG-20210611-WA0021.jpg

20210611_011755.jpg

20210611_011626.jpg

20210611_011736.jpg

20210611_011527.jpg

Benim beğendiğim ürünler bunlardır. Hangisini almalıyım veya sizin tavsiyeleriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben Monster Abra A5 15.10.1 laptop aldım. Ve PC'min altına soğutucu almak istiyorum. İzmir'in sıcak yaz aylarında PC'yi çokda zorlamak istemiyorum. Bu yüzden soğutucu almak isiyorum. Kararsız kaldım ve sizlerin tavsiyesini almak istedim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar. İyi ve sağlıklı günler dilerim.
PC'nin alt ızgaraları bu şekildedir.

Eki Görüntüle 1063907

Beğendiğim modellerde şunlardır.

Eki Görüntüle 1063910

Eki Görüntüle 1063911

Eki Görüntüle 1063912

Eki Görüntüle 1063913

Eki Görüntüle 1063914

Benim beğendiğim ürünler bunlardır. Hangisini almalıyım veya sizin tavsiyeleriniz var mıdır?

Ergo500'ü alın.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Sadece kablosu temassızlık yaptı ve yeni kablo aldım.
PC' nin ızgaralarına tam havayı iletirmi ? Fanlar biraz köşede kalıyor gibi.

PC' nin ızgaralarına tam havayı iletirmi ? Fanlar biraz köşede kalıyor gibi.
Fanlara çok takılma, soğutucuda esas önemli nokta delikli yapısı ve alaşımıdır. Fanların temel amacı alaşımı serin tutmaktır. bilgisayarınıza pek etkisi olmaz. Kısaca soğutucuyu plastik almayın yeter. Hatta oyuncu bilgisayarlarında fan, oyun kasmadığı sürece gereksiz bence komple almana gerek yok.

Fanlara çok takılma, soğutucuda esas önemli nokta delikli yapısı ve alaşımıdır. Fanların temel amacı alaşımı serin tutmaktır. bilgisayarınıza pek etkisi olmaz. Kısaca soğutucuyu plastik almayın yeter. Hatta oyuncu bilgisayarlarında fan, oyun kasmadığı sürece gereksiz bence komple almana gerek yok.
PC' yi fazla yormak istemiyorum sıcak yaz aylarında o yüzden. Sizin bir ürün tavsiyeniz varmı?

PC' yi fazla yormak istemiyorum sıcak yaz aylarında o yüzden. Sizin bir ürün tavsiyeniz varmı?
Mevcut cihazına soğutucu almak tamamen para israfı. 3 sene sonra bile ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Bu bilgisayarlar 80-90 derece sıcaklıklarda günlerce çalışacak şekilde tasarlanıyor(hava sıcaklığından bahsetmiyorum tabi ki). Ama takıntı haline getirdiysen dediğim gibi serin yüzeyli metal alaşımlı ve geniş delikli ızgarası olan soğutuculara bak. fotoğraflardaki rampage sanırım plastik yüzeyli, onu sakın alma mesela anladın mı?

düzenleme: Attıkların arasında red alert en verimlisi gözüktü (fan sayısı yüzünden değil ızgara yüzünden) tabi ızgaraya dokunmadan bilemeyiz. Sana tavsiyem, git vatana dokun hepsine en serinini al. Çünkü metalik görünümlü dandirik materyaller kullanıp ızgara yapan bir sürü firma var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı