Çözüldü Abra A5 15.7 klavye rengi varsayılana dönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HealGea

Hectopat
Bilgisayarda sorun yok ancak yeniden başladığında ya da kapatıp açıldığında klavye rengi varsayılana dönüyor. Ayarladığım renge dönmesi için FN+F6 ya da F7 (klavye ışığını kısma/arttırma) tuşuna bir kez basmam gerekiyor. Var mıdır bunun çözümü?

Çözüm
Önyükleme etkisini geçersiz kıl seçeneğini işaretleyerek denediniz mi hiç? Ya da o tuş var mı bende 16.7 modeli var.
Yok bendeki yazılım böyle görünmüyor. Öyle bir seçenekte yok. Şuan başka modellerin yazılımlarını deniyorum. Bir tanesinin ışık ayarı çalıştı onda açılırken ayarladığım renk kalıyor. Bendeki modelin yazılımında bir sorun var sanırım. Tüm özellikleri çalışan bir sürüm yok mudur acaba.

Monster kontrol merkezini pc 'ne monsterın sitesinden yeniden kur.
Sürücüleri güncelleştir.
Aygıt yöneticisinde >Genel Normal başlangıcı seç ve uygula.
Windows update sonrasında olmaya başladıysa geri yükleden kaldır güncellmeyi
Olmazsa Bios güncelle.
Aygıt yöneticisinden yapın dediğiniz şeyi anladım.

Evet arkadaşlar, sorunu ayrıntısı ile anlatmama ve neden kaynaklandığını bulup Monster'a iletmeme rağmen bana bios güncellemesi yapın gibisinden komik önerilerde bulundular. Sonuç olarak kendim çözmek zorunda kaldım. Aynı sorunu yaşayanlar hazırladığım sürücüyü kullanabilir.

Sürücü Abra A5 15.7 harici modellerde nasıl tepki verir bilmiyorum. İsteyen kendi sorumluluğu altında deneyebilir.

Konu kilitlenebilir.
Önyükleme etkisini geçersiz kıl seçeneğini işaretleyerek denediniz mi hiç? Ya da o tuş var mı bende 16.7 modeli var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    159,1 KB · Görüntüleme: 42
Sürücüleri güncelleştir.
Olmazsa Bios güncelle.

Yok bendeki yazılım böyle görünmüyor. Öyle bir seçenekte yok. Şuan başka modellerin yazılımlarını deniyorum. Bir tanesinin ışık ayarı çalıştı onda açılırken ayarladığım renk kalıyor. Bendeki modelin yazılımında bir sorun var sanırım. Tüm özellikleri çalışan bir sürüm yok mudur acaba.

Sürücüleri güncelleştir.
Olmazsa Bios güncelle.
Aygıt yöneticisinden yapın dediğiniz şeyi anladım.

Evet arkadaşlar, sorunu ayrıntısı ile anlatmama ve neden kaynaklandığını bulup Monster'a iletmeme rağmen bana bios güncellemesi yapın gibisinden komik önerilerde bulundular. Sonuç olarak kendim çözmek zorunda kaldım. Aynı sorunu yaşayanlar hazırladığım sürücüyü kullanabilir.

Sürücü Abra A5 15.7 harici modellerde nasıl tepki verir bilmiyorum. İsteyen kendi sorumluluğu altında deneyebilir.

Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı