Bilgisayarda sorun yok ancak yeniden başladığında ya da kapatıp açıldığında klavye rengi varsayılana dönüyor. Ayarladığım renge dönmesi için FN+F6 ya da F7 (klavye ışığını kısma/arttırma) tuşuna bir kez basmam gerekiyor. Var mıdır bunun çözümü?
Yok bendeki yazılım böyle görünmüyor. Öyle bir seçenekte yok. Şuan başka modellerin yazılımlarını deniyorum. Bir tanesinin ışık ayarı çalıştı onda açılırken ayarladığım renk kalıyor. Bendeki modelin yazılımında bir sorun var sanırım. Tüm özellikleri çalışan bir sürüm yok mudur acaba.Önyükleme etkisini geçersiz kıl seçeneğini işaretleyerek denediniz mi hiç? Ya da o tuş var mı bende 16.7 modeli var.
Aygıt yöneticisinden yapın dediğiniz şeyi anladım.Monster kontrol merkezini pc 'ne monsterın sitesinden yeniden kur.
Sürücüleri güncelleştir.
Aygıt yöneticisinde >Genel Normal başlangıcı seç ve uygula.
Windows update sonrasında olmaya başladıysa geri yükleden kaldır güncellmeyi
Olmazsa Bios güncelle.
Yok bendeki yazılım böyle görünmüyor. Öyle bir seçenekte yok. Şuan başka modellerin yazılımlarını deniyorum. Bir tanesinin ışık ayarı çalıştı onda açılırken ayarladığım renk kalıyor. Bendeki modelin yazılımında bir sorun var sanırım. Tüm özellikleri çalışan bir sürüm yok mudur acaba.Önyükleme etkisini geçersiz kıl seçeneğini işaretleyerek denediniz mi hiç? Ya da o tuş var mı bende 16.7 modeli var.
Aygıt yöneticisinden yapın dediğiniz şeyi anladım.Monster kontrol merkezini pc 'ne monsterın sitesinden yeniden kur.
Sürücüleri güncelleştir.
Aygıt yöneticisinde >Genel Normal başlangıcı seç ve uygula.
Windows update sonrasında olmaya başladıysa geri yükleden kaldır güncellmeyi
Olmazsa Bios güncelle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.