Abra A5 18.1 boşta 45 derece oluyor

• Konuyu başlatan jiko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 869

jiko

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Dostlar çoğunuzun bildiği gibi Monster'lar aşırı derecede ısınıyor. Bu bilgisayarı alalı 1 ay olmadı ilk geldiğin de denedim. Bilgisayar boşta masaüstünde iken 45 derecede. Yani benim eski 2016'da alınmış Casper Nirvana C600 bilgisayarım var. CS:GO, LoL vb. oyunlar oynadığımda bile zar zor ısınıyor. Bu Monster'ın fanları çok saçma hazırlanıyor diye biliyorum. Yani sistemin gücüne göre bir fan takıp ve sesini azaltmaya çalışsalar. Sadece sistemi güçlendirip fanı bırakıyorlar. Bana kalırsa sisteme göre fanı da yükseltmeleri lazım.

85 derece üstü çıkmadığı süreçte sıcaklık değerleri normaldir, çünkü laptoplarda ısınma sistemleri masaüstüne göre daha kötü çünkü üstünde klavye ve her bileşeni içinde, boştayken 55 derece 60 derece bir laptopa normaldir ve oyun oynarken 75 derece 80 derecede normaldir fakat 85 derece üstü geziyorsa bu anormaldir o zaman bi yetkili servisine gidiniz.

Boşta 45 derece normaldir.

Kendi eski laptopum Casper Nirvana C600 sistem özellikleri ise 4 GB RAM 2 GB ekran kartı i5 7. nesil. Boştaykem 25-30 dereceden yükseğe çıkmıyor. Fakat Monster'ın normal kullanımdayken bile klavyenin üst kısmına dokunduğum zaman ciddi bir ısınma sorunu oluyor eğer Monster kullandiysaniz.
85 derece üstü çıkmadığı süreçte sıcaklık değerleri normaldir, çünkü laptoplarda ısınma sistemleri masaüstüne göre daha kötü çünkü üstünde klavye ve her bileşeni içinde, boştayken 55 derece 60 derece bir laptopa normaldir ve oyun oynarken 75 derece 80 derecede normaldir fakat 85 derece üstü geziyorsa bu anormaldir o zaman bi yetkili servisine gidiniz.
65 derece üstü çıkmıyor 40 derece altina inmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı